Goeste

LAAT JE OP JE CULINAIRE WENKEN BEDIENEN TIJDENS 'GOESTE’

Na alweer een succesvolle tweede editie van Goeste, organiseren we ook dit najaar (van 3 tot 13 november) terug een culinaire belevingsweek, in samenwerking met Elle Eten. Dit jaar draait alles nog meer om beleving.

Tijdens Goeste kunnen bezoekers het culinaire aanbod van Knokke-Heist (her) ontdekken), van snackbar tot toprestaurant. Op deze manier steunen we de lokale horeca en plaatsen we graag Knokke-Heist in de kijker als koploper op gebied van gastronomische verwennerij. 

De deelnemende restaurants leggen tijdens deze 10-daagse hun klanten royaal in de watten. Tijdens die periode voorzien ze ook leuke extraatjes.

Geniet van een glaasje bubbels, maak persoonlijk kennis met de chef of neem een exclusieve kijk achter de schermen. Droom weg bij fantastische livemuziek of luister naar een deskundig woordje uitleg van de sommelier. Ontdek letterlijk wat de streek te bieden heeft. Ieder restaurant biedt verder een speciaal belevingsmenu aan waar je enkel tijdens Goeste kan van smullen!

Alle participanten worden samen met hun aanbod tijdens de culinaire belevingsweek gebundeld in een overzichtelijke brochure die verkrijgbaar zal zijn in het Toerismekantoor van Knokke-Heist, bij de deelnemende restaurants en online.

Ook de gemeente Knokke-Heist voorziet enkele leuke extraatjes voor wie tijdens Goeste een bezoekje brengt aan de deelnemende zaken. Schuif jij aan tafel bij enkele van de deelnemende restaurants tijdens Goeste? Goed nieuws! Dan krijg jij deze unieke gadget mee naar huis (zolang de voorraad strekt). Dankzij het Goeste-slabbetje blijft jouw outfit vlekkeloos én trek je ongetwijfeld leuke foto's om te delen op social media. 

Voor reservatie dien je rechtstreeks contact op te nemen met de deelnemende restaurants. Je vermeldt er best bij dat je wenst te reserveren voor Goeste.

 

Deelnemen als restauranthouder

Van jullie, als restauranthouder verwachten we dat klanten tijdens deze periode (van 3 tot 13 november) een speciaal belevingsmenu van 3 gangen kunnen nuttigen. Maar beleving is dit jaar echt wel een must! Zo voorzie je een leuk extraatje voor de klant, waardoor ze hun bezoek aan jullie restaurant tijdens Goeste niet snel zullen vergeten. Dit kan gaan over een exclusieve kijk achter de schermen, livemuziek, showcooking, een persoonlijk woordje uitleg van de chef. Wees creatief en denk maar eens ‘out of the box’!

We hopen op deze manier echt een verschil te creëren tussen klanten die de gewone menukaart bij jullie komen nuttigen en anderen die speciaal tijdens Goeste langskomen om jullie belevingsmenu te proeven en te ontdekken. Het menu moet elke dag geserveerd worden, behalve natuurlijk op jullie sluitingsdagen en dit aan een vaste prijs.

Schijf je hier in