Goeste - een culinaire week in Knokke-Heist

Laat je op je culinaire wenken bedienen tijdens 'Goeste’

In het najaar zet Knokke-Heist haar smakelijke troeven terug in de kijker met een tweede editie van de culinaire belevingsweek Goeste in samenwerking met het magazine ELLE Eten. De perfecte gelegenheid om onze bezoekers het culinair aanbod in Knokke-Heist te laten (her)ontdekken, van snackbar tot sterrenrestaurant. De gemeente Knokke-Heist organiseert deze belevingsweek na een succesvolle eerste editie. Ook deze, tweede editie wil de lokale horeca een extra duw in de rug geven.

 

De deelnemende restaurants leggen tussen 4 en 14 november hun klanten royaal in de watten. Tijdens die periode voorzien ze ook leuke extraatjes.

Geniet van een glaasje bubbels, maak persoonlijk kennis met de chef of neem een exclusieve kijk achter de schermen. Droom weg bij fantastische livemuziek of luister naar een deskundig woordje uitleg van de sommelier. Ontdek letterlijk wat de streek te bieden heeft of ervaar een kidsproof etentje. Ieder restaurant biedt verder een speciaal belevingsmenu aan waar je enkel tijdens Goeste kan van smullen!

Alle participanten worden samen met hun aanbod tijdens de culinaire belevingsweek gebundeld in een overzichtelijke brochure die verkrijgbaar zal zijn in het Toerismekantoor van Knokke-Heist en bij de deelnemende restaurants.

Bekijk hier het wedstrijdreglement van de kleurplaat Goeste: www.myknokke-heist.be/nl/wedstrijdreglement-kleurplaat-goeste