Knokke-Heist met jouw bedrijf of groep

Knokke-Heist en de Zwinstreek zijn een ideale bestemming voor een groepsactiviteit. Op zoek naar een seminarieruimte met zicht op zee of op de Zwinpolders, een ontdekkingstocht door de verschillende wijken van Heist, Knokke of het Zoute, of een sportieve activiteit op het strand? Hier vind je tal van activiteiten, van hyperactief over educatief tot zalig ontspannen en heerlijke gastronomische mogelijkheden.

Knokke-Heist is de perfecte plaats voor een zakelijk seminarie, maar evengoed voor een kleinere, (in)formele samenkomst met een werkgroep of teamleden. De MICE-afdeling van Toerisme Knokke-Heist zoekt in overleg met jouw bedrijf of groep naar de juiste mix van faciliteiten, activiteiten en ontspanning.

Ontdek ons aanbod hieronder. Vind je niet wat je zoekt? Contacteer ons gerust op mice [at] knokke-heist.be of telefonisch op 050/630 380 (vraag naar een medewerker van de MICE). Wij zorgen voor een geslaagde meeting, incentive, congres of evenement op maat naar de wensen en noden van de groep of het bedrijf.