Knokke-Heist met jouw bedrijf of groep

NICE TO MEET YOU IN KNOKKE-HEIST

Met haar prachtige natuur, frisse zeelucht, kilometerslange wandel- en fietspaden en een waaier van sportclubs vormt Knokke-Heist een gedroomd toevluchtsoord voor de werkende mens. Het culinaire en culturele aanbod van de badplaats maakt het plaatje compleet. Het mag dan ook niet verwonderen dat tal van bedrijven hier hun incentives, seminaries en teambuildings op poten zetten. Dit verklaart het grote aantal hotels die naast klassieke kamers en restaurants ook uitpakken met vergaderruimtes.  

Op zoek naar een seminarieruimte met zicht op zee of op de Zwinpolders, een ontdekkingstocht door de verschillende wijken van Heist, Knokke of het Zoute, of een sportieve activiteit op het strand? Het is een bedrijvige sector die in de hand wordt gewerkt door de afdeling MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Events) van de dienst Toerisme. Die legt zich gratis toe op het organiseren van creatieve en verrijkende activiteiten, het zoeken van goede seminarieruimtes of nog het boeken van de juiste faciliteiten. Knokke-Heist is de perfecte plaats voor een zakelijk seminarie, maar evengoed voor een kleinere, (in)formele samenkomst met een werkgroep of teamleden. 

De dienst Toerisme geeft met plezier gratis begeleiding, advies en vrijblijvende offertes op maat en ondersteuning bij het boeken van overnachtingen, restaurantreservaties, teambuildings, ... Kies uit of combineer eindeloos onze vier troeven en ervaar groepsbeleving op haar best in Knokke-Heist. 

Meer info, boekingen en organisatie: 050 63 03 80 of via mice [at] knokke-heist.be.