KNOKKE-HEIST NEEMT CORONA-MAATREGELEN

Eind vorig jaar brak in China een nieuw coronavirus (Covid-19) uit. Intussen bereikte het virus ook ons land. In Knokke-Heist blijven oudere bewoners actief tot op zeer hoge leeftijd met tal van activiteiten, organisaties en een druk sociaal leven. Als kosmopolitische, internationale en bruisende gemeente nemen wij ook maatregelen om de gezondheid van onze inwoners, tweedeverblijvers en bezoekers maximaal te beschermen.
Om de verdere besmetting van het coronavirus tegen te gaan, worden er verschillende activiteiten geannuleerd.

  • Tot en met 19 april worden alle activiteiten geannuleerd, zowel intern als extern.

  • Tot nader order doen we geen eigen activiteiten. Alles wordt uitgesteld of geannuleerd – zoals beslist op het college van burgemeester en schepenen van 20 maart. Wie tickets heeft voor een voorstelling georganiseerd door het gemeentebestuur, wordt persoonlijk gecontacteerd.

  • Afhankelijk van wat de federale overheid en het college van burgemeester en schepenen beslissen, zouden clubs en verenigingen dan na 19 april opnieuw zalen kunnen huren.

Alle attracties, sportcentra, cultuurcentra, jeugdcentra, watersportcentra, beachbars, bioscoop, bibliotheek, musea, sport-, cultuur-, jeugd- en andere verenigingen en -clubs, kerkelijke gebouwen en overheidsinstellingen sluiten per onmiddellijk. 

Wij verwelkomen jullie binnenkort graag opnieuw om ons toeristisch aanbod te ontdekken.

Zit jij met vragen over de maatregelen in Knokke-Heist? Bel dan naar onze corona-infolijn: 0800 111 51 of vind het antwoord op onze gemeentelijke website: www.knokke-heist.be/coronavirus

Alle medische of algemene vragen i.v.m. het coronavirus, mogen gericht worden aan het nummer van de federale overheid: 0800-14-689 of vind meer informatie over het virus op hun website: www.info-coronavirus.be