M O E D E R-dag verwennerijen in #myKH

De uitgelezen dag om het mama-zijn eens extra in het zonnetje te zetten komt eraan! Voor elke letter van het woord 'moeder' vonden wij tips om Moederdag in Knokke-Heist onvergetelijk te maken. Kortom, mama’s vinden hier want-to-do’s en papa’s what-to-do's.

Me-time

Onthaast ver weg van de alledaagse routine en geef jezelf een moment me-time. Iedere mama verdient het om in de watten gelegd te worden en dat zeker op Moederdag.

Profiteer van een helende werking voor lichaam en geest in een van onze wellness/schoonheidssalons en zak lekker diep weg in de massagetafel. Ook een uitgebreide wandeling op het strand of in de natuur kan bijzonder veel deugd doen.

Oogverblindend

In Knokke-Heist staat shopping centraal door de vele winkels die steeds geopend zijn op zon- en feestdagen! Verwen haar met een volledig nieuwe outfit of een uniek boeket bloemen. Uiteraard draagt manlief nadien de shoppingstassen...

Diamonds are a girl’s best friend, dat maakt de zoektocht naar een schitterend cadeau meteen een stuk eenvoudiger. Onze shoppingadresjes bieden een schat aan cadeau inspiratie.

Energie 

Mama barst van energie. Geen weekend gaat voorbij zonder iedereen mee te sleuren op een leuke gezinsuitstap.

Op deze bijzondere dag kan dit niet ontbreken. De expo 'Masters of Wedding Photography' in het Cultuurcentrum neemt je mee op een trip down memory lane naar jullie trouwfeest.

Detox

Start de dag gezond (maar uitgebreid) in een van onze ontbijtadresjes en smul van een luxe-ontbijt met fluffy pancakes.

Spring daarna op de (huur)fiets voor een verkwikkende namiddag en ontdek topnatuur langs de nieuwe wandel- en fietsroute rond het Zwin. Naar aanleiding van de opening van deze fiets- en wandeldijk kun je nu ook telkens op zondag deelnemen aan een fietstocht met een Zwingids. Reserveer jullie plaatsen en trap weg tussen ooievaars, boomkikkers en duizenden vogels die de omgeving herbergt.​​​​​​​

Eentje uit de 1000

Mama’s must haves en dat o-zo handige gadget om altijd op zak te hebben vind je in Knokke-Heist.

Think out of the box en ga voor een uniek en onvervangbaar exemplaar zoals een fancy handtas met de initialen van de kinderen in. Louis Vuitton personaliseert al jaren handtassen. Momenteel biedt een zomerse ‘Pop-In’ in de bestaande boetiek een tijdelijke zomercollectie aan waar je o.a. een Beach Pouch, een OnTheGo tote en Ready-to-Wear kledij kan aanschaffen! 

Relax

…and take it easy. Mama’s mogen ook eens een dagje niets doen. Geniet op een van onze vele strandbars van zonnige beats en koele cocktails. Laat je lekker bedienen terwijl jij een mooi kleurtje opdoet. 

De kinderen kunnen zich uitleven op het strand en de speeltuigen. Papa gaat er wel achter aan.