Merchandise: onze top vijf!

Nog op zoek naar een origineel cadeau? Of wil je een leuk aandenken aan je bezoek aan Knokke-Heist? Wij bundelden hier onze top vijf!

Geurstokjes 

'Nothing in the world smells as good as the place you love'. Breng een stukje Knokke-Heist naar jouw thuis met deze heerlijke geurstokjes. De geurstokjes bestaan uit een stijlvol glazen flesje met Knokke-Heist gravure, 6 natuur kleurige stokjes en een frisse Jasmin geur. De geurstokjes komen in een mooi doosje en zijn dus ook ideaal als geschenk. 

Handdoeken

'Beach please'. MyKH staat voor zon, zee, strand en vooral genieten. Met onze Knokke-Heist strandhanddoek in jouw strandtas ben je volledig klaar voor de ultieme strandervaring. De handdoeken zijn groot en zacht, ideaal dus om na een frisse duik je terug zon klaar te krijgen. 

Dopper fles

'Stay healthy, stay hydrated'. Tijdens warme zomerdagen is het zeer belangrijk dat we voldoende drinken. Onze witte Knokke-Heist dopper fles zorgt er voor dat jouw drankje langer fris blijft. De handige dop kan in 1 2 3 opgebouwd worden tot praktische drinkbeker. Draag een steentje bij tot het verminderen van plastiek flesjes en kies voor ons mooi ecologisch alternatief.

Frisbee

'A healthy mind in a fit body'. Naast jezelf een momentje mentale rust geven is Knokke-Heist ook perfect om een beetje te sporten! De laatste jaren kende frisbee een grote opmars bij de jongeren, zelfs lokaal is dit terug te vinden, denk maar aan de lokale frisbeeclub 'De Karolingers'. Have fun and get in shape  met een potje frisbee!

Multifunctioneel tasje

'I'd rather be in Knokke-Heist'. Geen zin om weer eens die veel te zware handtas mee te sleuren? Met dit trendy multifunctioneel accessoiretasje heb je al jouw essentials dicht bij de hand. Het tasje beschikt over een handige ritssluiting en kan perfect dienen als clutch. Leuk om cadeau te geven of lekker voor jezelf. Afmetingen: 25 x 15 cm.

Onze merchandise vind je in ons infokantoor in Knokke (Zeedijk 660) of online. Ontdek er ook ons volledige aanbod.