Modeliefhebbers komen in stijl samen tijdens ELLE Fashion Week Knokke-Heist

Bestaat er een betere combo dan Knokke-Heist en mode? Wij denken alvast van niet! Van donderdag 4 mei tot zondag 14 mei 2023 ben je in Knokke-Heist aan het juiste adres om bakken mode-inspiratie op te doen. Laat je tijdens de ELLE Fashion Week in de watten leggen bij je favoriete boetieks, voeg de meest stijlvolle outfits toe aan je garderobe of laat je heerlijk verwennen met een nieuw kapsel en frisse make-up.

Modeshows op het Lichttorenplein en verwennerij bij lokale handelaars

Spot de laatste fashion trends op de catwalk op het Lichttorenplein waar verschillende merken en winkels hun collecties met plezier aan je voorstellen. De shows zullen telkens op vrijdag, zaterdag, zondag en woensdag doorgaan. Zijn er tijdens de modeshows items waar je ogen op vallen? Dan kan je deze meteen in de plaatselijke winkels gaan kopen, wat een luxe!

Uiteraard staan ook de lokale handelaars paraat om het aanwezige shoppingpubliek te verwennen en hun winkelervaring naar een hoger niveau te tillen. Klant is koning(in) is meer dan ooit de regel tijdens de ELLE Fashion Week.

ELLE Shopping Day

Op 6 mei organiseren ELLE Belgiƫ en Toerisme Knokke-Heist de ELLE Shopping Day. Tijdens dit shoppingevenement kan je genieten van verschillende verrassingen en exclusieve aanbiedingen in de boetieken. Van mode en juwelen, tot deco en kunst, in de kustgemeente vind je alles op een steenworp. Ontdek het dagprogramma op ELLE.be en schrijf je in om te genieten van alle promoties.

Fashion Expo

Aansluitend word je in de baliezaal van Toerismekantoor Knokke (Zeedijk 660) ondergedompeld in de fashionwereld door het oog van modefotografen. Je spot in de Fashion Expo enerzijds de kleurrijke Instawall van fotograaf Dirk Alexander en anderzijds een betoverende natuurfotoreeks van fotografe Carmen Kemmink. Tot slot duik je er in het glamoureuze universum van het high-end magazine ELLE met een niet te missen tentoonstelling van hun meest iconische coverfoto’s.

Het wordt een waar modefeest, niet te missen!