MUZIEK TIJDENS DE ZOMER IN KH

Wil je de zomermaanden vullen met een streepje muziek? Dat kan!
Stijlvol genieten van een klassiek concert in de Dominicanenkerk of lekker uit de bol gaan tijdens een optreden in de tuin van CC Scharpoord. Knokke-Heist organiseert voor ieder wat wils!
Ontdek hieronder het muzikaal zomerprogramma.

WOMEN'S VOICES

Het Knokke Muziekfestival is ondertussen een vaste waarde in Knokke-Heist. Voor deze derde editie nodigen de Vrienden van het Zoute je uit om mee te vibreren met de vrouwenstemmen. 
Dit jaar vinden alle concerten plaats in de charmante Dominicanenkerk in het Zoute. 

Lees meer

KLASSIEK LEEFT MEESTERLIJK

Geniet dankzij het zomerfestival Klassiek Leeft Meesterlijk van uitmuntende concerten van internationaal topniveau in de Margaretakerk. Geen livemuziek zonder uitvoerders natuurlijk en het lijstje dat je deze zomer in Knokke-Heist aan het werk kan zien, ziet er alvast indrukwekkend uit. 

FABRIEK MUZIEK

Fabriek Muziek gooit de deuren open en doet alle muziekharten pompen van plezier. Hou je klaar om ontvoerd te worden vanuit je alledaagse kosmos naar een verrassend vacuüm vol muziek!
Geniet deze zomer mee van live muziekconcerten in de sfeervolle tuin van Cultuurcentrum Scharpoord! Voor meer info en tickets surf naar www.fabriekmuziek.be!

PARKIES

In de tuin van Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist kan je tijdens de zomermaanden zeven maandagavonden terecht voor de Parkies-concerten. Knokke-Heist is één van de 11 locaties in Vlaanderen waar je deze zomer kan genieten van 59 concerten.

APERITIEFCONCERTEN 

De aperitiefconcerten op het Van Bunnenplein brengen elke zondag in juli en augustus een mix van klassieke en moderne muziek maar ook jazz en chansons. 

DANSEN OP HET PLEIN

Dansen onder de avondzon? Dat kan elke avond tijdens de zomermaanden op het Heldenplein. Haal jouw dansbeentjes maar boven tijdens een sessie linedance, Zuid-Amerikaans dansen of volksdans.