5 redenen waarom je The Great Gatsby niet mag missen!

dinsdag, 30 juli, 2019 - 14:45

Twijfel je of je nu wel of niet naar de meest spraakmakende show van 2019 gaat? 'The Great Gatsby Immersive' laat je een spetterend theaterstuk beleven op een nooit geziene manier waarbij je zelf deel uitmaakt van het gezelschap of van het decor, afhankelijk van hoe assertief je wilt zijn. Maar los van het unieke spektakel dat je te wachten staat, zijn er zeker nog 5 andere redenen om dit niet te missen!

1. Well dressed gentlemen

Als er iets was waarin de fabuleuze jaren '20 uitblonken, dan is het wel in de overdaad van goedgeklede heren. Nergens kan je zoveel mannen in maatpak op enkele vierkante meters samengepakt zien als bij 'The Great Gatsby Immersive'. Of het zou in een uitzending van "Suits" moeten zijn, maar hé, die zie je niet in levende lijve!

2. Glitters

Tegelijkertijd kan je op geen enkel ander evenement zoveel vrouwelijk schoons in zwierige jurkjes met schouderbandjes zien. Op een glitter meer of minder wordt er die avond niet gekeken.

3. Parels en veren

Dit alles is rijkelijk overgoten met parels en veren. Ieder meisje moet toch één keer in haar leven een boa dragen en zowel een collier als een armband van parels omhangen? Wel, grijp je kans en vergeet ook niet die prachtige lange handschoenen!

4. Leer de Charleston

Ben je iemand die moeilijk stil kan blijven zitten als er een aanstekelijk deuntje weerklinkt? Vanaf nu moet dat alvast niet meer als er een Charleston speelt want tijdens "The Great Gatsby Immersive" krijg je de kans om enkele leuke danspasjes aan te leren.

5. Dark 'N' Stormy

En tot slot: vraag je je ook wel eens af hoe de cocktails uit die heerlijke vervlogen tijd smaakten? Bij "The Great Gatsby Immersive" kan je er aan aantal proeven. En laat het je gezegd zijn: een Dark 'N' Stormy loopt lekker binnen.

 

Deze week vinden de laatste Nederlandstalige shows plaats (van woensdag tot en met zondag). Snel boeken dus via www.gatsbybelgium.be of bij Toerisme Knokke-Heist (Zeedijk 660)

Vanaf dinsdag 6 augustus starten vervolgens de Franstalige voorstellingen. Meer info