6 tips om je dagje shoppen zo comfortabel mogelijk te maken

dinsdag, 13 december, 2016 - 09:45

 

Wat trek je aan om je dagje shoppen zo comfortabel en stressloos mogelijk te maken? Insider Grace Callant geeft je de beste tips voor een geslaagd dagje shoppen in Knokke-Heist.

1.Denk aan je voeten


Al ben ikzelf grote fan van high heels, toch ga ik voor een dagje shoppen steevast voor een makkelijk paar schoenen waar ik met gemak een aantal (shopping)kilometers mee kan afleggen. Makkelijke laarzen of sneakers zijn een must want hoe gemakkelijker je je schoenen kunt uit en aan trekken hoe beter.

2. Draag voor een keer geen laagjes 


Qua kledij ben je het gemakkelijkst met een jurk of een rok met een truitje en een paar neutrale panty’s. Op deze manier kun je snel en makkelijk die leuke stuks passen zonder dat je je schoenen hoeft uit te doen. Draag zeker niet al te veel laagjes, dit gaat het omkleden veel moeite kosten. Ga vooral voor wat lekker en gemakkelijk zit.

3. hou je handen vrij 

 

Black OOTD 💣#ootd #wiwt #outfitpost #weekend #fashion #sweaterweather #blogger #igers

Een foto die is geplaatst door Alice De Ley (@alicedeley) op

Draag een gemakkelijke tas. Het beste is een compacte schoudertas met rits, waarbij je je handen vrij hebt om de kledij te bekijken.

4. Kleed je niet te zwaar


Het kan al eens wat kouder worden maar draag toch een gemakkelijke, niet al te zware of warme jas. Zo hoef je niet telkens bij het binnen komen in een winkel je jas uit te doen.

5. Ga voor een natuurlijke look


Voorkom dat je op ieder kledingstuk dat je past een spoor achter laat en draag daarom geen al te zware make-up, een getinte dagcrème en wat concealer is ideaal.

6. Draag niet te veel sierraden


Hou het qua sieraden rustig of kies voor stuks die zeker niet blijven haken in de kledij. Kortom, ga voor een outfit waar je probleemloos in kunt bewegen, veel shoppingplezier in Knokke-Heist!

 

‘Shopping burns calories, so it totally counts as a workout’

 

Wist je dat de winkels in Knokke-Heist ook open zijn op zondag?