Binnenkort: nieuwe culinaire gids: Gault&Millau Knokke-Heist

Culinair genieten
Maandag, 26 april, 2021 - 15:30

Na een verplichte sluiting van de horeca die meer dan 7 maanden duurde, wil het Gemeentebestuur Knokke-Heist deze sector graag een duwtje in de rug geven. Daarom slaan ze samen met Gault&Millau, de specialist in deze smakelijke materie, de handen in elkaar en lanceren ze een nieuwe gids: Gault&Millau Knokke-Heist Regional Guide. De gids wordt na publicatie gratis bezorgd aan alle inwoners, tweedeverblijvers en seizoenshuurders van Knokke-Heist. De gids wordt ook verkocht via Toerisme Knokke-Heist en de lokale boekhandels voor 14,95 euro.

Genieten, op welk gebied dan ook, daar draait het om in Knokke-Heist. De gemeente is een echte ‘gastropool’. Hier wachten maar liefst 200 restaurants of 20.000 zitplaatsen om culinaire wensen in te willigen. Zowel voor de fijnproever, als voor de levensgenieter, heeft de gemeente alles in huis. Het aanbod is niet alleen heel uitgebreid maar ook heel verscheiden. Je stoot op leuke, trendy plekjes voor een fijne lunch of een snelle snack. Van eenvoudige eettentjes, gezellige bistro’s, ijssalons, theehuizen tot exotische restaurants, leuke cafés, beste bakkers, slagers of traiteurs, het maakt niet uit. Aan elke smaak wordt beantwoord. En dat is de mensen van Gault&Millau niet ontgaan.

Gault&Millau bundelt, volledig onafhankelijk, een selectie van de betere adressen, in een nieuwe gids met informatieve teksten. Zo komen onder meer ambachtelijke bakkerijen naast top slagers, biercafés, wijnwinkels, chocolatiers, koffiebars, tearooms, ijssalons, patissiers, traiteurs, delicatessenzaken, viswinkels en gastronomische & thema restaurants aan bod. De gids wordt hét culinaire referentiepunt voor iedereen die in Knokke-Heist lekker wil genieten.
 

Blader door de gids en ontdek de culinaire hoogtepunten van onze gemeente. Ontdek nieuwe favoriete adressen en lekkerste zonden want gastronomie en Knokke-Heist zijn als peper en zout onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dompel je onder in onze culinaire wereld en geniet ten volle.

De inspecteurs van Gault&Millau zijn nu op pad om de beste gids af te leveren. In de loop van de zomer wordt de gids verspreid. Kan je niet wachten op de gids en benieuwd naar al de culinaire toppers van Knokke-Heist? Surf dan naar myknokke-heist.be/gastronomie en ontdek er alle culinaire adresjes. Alle referenties uit de gids worden ook verzameld op een nieuwe website van Gault&Millau met een handige mobile search functie. Meer informatie hierover volgt.