De 10 mooiste #myKH foto's

donderdag, 9 juni, 2016 - 11:00

De zomervakantie is al halfweg, dus ging onze myKH-insider Jelke even snuisteren op instagram naar jullie mooiste #myKH-momenten. Uit alle prachtige momenten heeft ze haar 10 favorieten gekozen. Kijk je snel mee of je die van jou kan terugvinden?

 

Niets mooier dan een zonsondergang boven onze eigen kust met de kalme zee die contrasteert met de bedrijvigheid van de haven van Zeebrugge op de achtergrond.

 

 

Tijdens een mooie strandwandeling even uitrusten op een golfbreker is altijd een goed idee! Elke keer weer genieten van het prachtige uitzicht.

 

 

De schapenwolkjes sublimeren in de lucht. Knokke-Heist maakt zich op voor een schitterende stranddag!

 

 

Kuieren over de dijk en genieten. Dat is het ritme van Knokke-Heist.

 

 

Hierbij kan je toch niet anders dan zelf mijmeren over je jeugd? De lange strandwandelingen naar de haas, zandkastelen bouwen aan de Lekkerbek, een wafel bij Marie Siska, een balletje slaan op de minigolf,…

 

 

Wanneer die lange mooie zomer van de cabine onze woonst maakt…

 

 

De schoonheid van de natuur in de zwinregio. Een vuurrode wolkenmassa die zich aftekent boven een jong wilgenboompje… Ook dat is Knokke-Heist.

 

 
 

Een foto die is geplaatst door bart maes (@bart_nsmc) op

 

De Haas van Flanagan. Wie heeft er nog niet van op zijn rug de kabbelende Noordzee aanschouwd of de bedrijvigheid van de ooievaars in het Zwin gadegeslaan?

 

 

Turen naar de horizon vanop het dak van de strandcabine en al dromen over de mooiste bloemen die morgen gekocht zullen worden met de massa couteaux die je verzameld hebt.

 

 

En als laatste; een prachtige zonsondergang. Mooier kan je een zonnige vakantiedag toch niet afsluiten?

 

 

Heb jij ook nog prachtige foto's van KnokkeHeist?  Vergeet deze mooie momenten dan niet te delen met #myKH !