Knokke-Heist presenteert: The World Cup Pop-Up Heldenplein #comeonbelgium

Maandag, 7 november, 2022 - 14:00

Van zondag 20 november 2022 tot en met zondag 8 januari 2023 stelt de gemeente Knokke-Heist in samenwerking met de Koninklijke Belgische Voetbalbond The World Cup Pop-Up Heldenplein” voor.

Kom samen met jouw familie en vrienden genieten van de WK-matchen in een uniek en stylish voetbalkader. Alle WK-matchen worden er live uitgezonden. Laat je meeslepen in de WK-gekte en reserveer gratis een VIP-loge op het eerste verdiep en beleef er jouw favoriete WK-wedstrijden met vrienden en familie! 

In de kidscorner kunnen de kleinsten zich helemaal uitleven terwijl jij geniet van een verwenkoffie. Vergelijk je liever jouw reactiesnelheid met die van onze Rode Duivels? Daag jouw familie en vrienden uit voor een rondje tafelvoetbal.

Op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie? Neem een bezoekje aan onze inspirerende Instagram fotoboxen en scoor likes met de mooiste kiekjes in voetbal- en kerstsfeer. Ook voor een leuk kerstcadeau ben je bij The World Cup Pop-Up aan het juiste adres! 

Kom en dompel je onder in de WK-sfeer in The World Cup Pop-Up Heldenplein en al zijn facetten. Hou alvast de website www.heldenplein.be en de Facebookpagina van Knokke-Heist in de gaten om up to date te blijven over de last-minute acties en wedstrijdprogrammaties!

#comeonbelgium