Knokke-Heist verrast opnieuw met creatieve campagne

vrijdag, 29 september, 2017 - 12:30

De afgelopen twee jaar scoorde Knokke-Heist met zijn grafische en mooi gestileerde campagnebeelden. De campagne straalde de sfeer van de  fifties en sixties uit, steeds met een knipoog naar het typisch Belgische surrealisme. Knokke-Heist behoudt de succesformule en zet de campagne verder met nieuwe frisse creaties.

Campagne shoppen 2017

De aandachtige toeschouwer zal de verschillende elementen van Knokke-Heist in het beeld herkennen. Het eerste benadrukt dat de winkels in Knokke-Heist elke zondag open zijn. Shoppen in Knokke-Heist is uniek, want bezoekers kunnen het perfect combineren met een wandeling op het strand en laat net dat zo rustgevend zijn. Bovendien kan het elke zondag en niet enkel op de eerste zondag van de maand, zoals vaak in het binnenland het geval is. In de loop van de komende maanden zet de campagne ook de andere troeven van de kustgemeente in de kijker, zoals natuur, gastronomie, kunst, sport en natuurlijk zee en strand.

Het eerste campagnebeeld zal vanaf komend weekend te zien zijn in het straatbeeld van Knokke-Heist. Er wordt dankbaar gebruik gemaakt van de nieuwe digitale schermen, daarvoor werd speciaal een geanimeerde variant gemaakt. Die zal ook verschijnen op de sociale mediakanalen van de gemeente.