Nood aan koffie? Volg onze insider naar de beste bars van myKH!

woensdag, 21 december, 2016 - 09:15

Hippe koffiebars schieten als paddenstoelen uit de grond, en in Knokke is dit natuurlijk niet anders! Ben jij ook zo verzot op koffie? Om je zoektocht iets makkelijker te maken geeft onze myKH-insider Jelke haar favorite koffiespots mee. In deze speciaalzaken drink je koffie in alle vormen en maten, al dan niet in combinatie met een heerlijke wafel, een stuk taart of een muffin. Genieten maar!

But first, coffee!

 

#knokke #terrace #brazila

Een bericht gedeeld door Nana Barbakadze Leenaerts (@nanbarbakadze) op 2 Okt 2015 om 6:15 PDT

 

#knokke #terrace #brazila

Een bericht gedeeld door Nana Barbakadze Leenaerts (@nanbarbakadze) op

Foto: @nanbarbakadze

Een van onze oudste koffiebars is de alomgekende Brazila. Een koffiebar waar ze de koffiebonen naar eigen recept branden in hun eigen koffiebranderij, en dat al sinds 1930! Heerlijk toch, die geur van versgebrande koffiebonen?! In deze gezellige zaak kan je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, en natuurlijk ook van de andere lekkernijen die netjes uitgestald staan. De leuke kopjes maken je dampende koffie nog nét iets specialer.
Ontdek binnen of op het terras het ruime assortiment, laat u in uw keuze adviseren en keer huiswaarts met een zalig ruikend zakje koffie of thee.

Brazila                     Lippenslaan 126, 8300 Knokke

 

Good days start with coffee

Foto: @home_is_belgium 

Sinds juli kan je ook terecht bij Véronique Welters, eigenares van Galleria Barista. Een zalig warm kopje koffie met een lekker advocaatje en een stukje cake, meer heb je toch niet nodig om te genieten? Voor de zoetebekken onder ons zijn er ook onweerstaanbaar lekkere taarten, “merveilleux” en ander gebak te verkrijgen. Je zou er meteen van gaan watertanden.

Naast al deze lekkernijen kan je hier ook nog genieten van een ontbijt, milkshakes en quiches. Zeker een adresje om uit te proberen!

Galleria Barista                 Paul Parmentierlaan 110, 8300 Knokke

 

All you need is love and a cup of coffee


Foto: @BiekeBenoot

Wie stiekem meer geniet van al dat zoets bij de koffie moet zeker eens langs bij Crème Karamel. Naast hun aanbod in koffie en andere warme dranken, hebben ze hier ook heerlijke wafels, pannenkoeken en ijs. En wie hiertussen zijn zin niet kan vinden, neemt best eens een kijkje naar hun heerlijk desserten en taarten buffet. Het water loopt je zo in de mond! 

Wie op zoek is naar een origineel cadeautje kan hier ook terecht. De leukske koekendoosjes staan uitgestald boven hun buffet, deze zijn zeker ook een kijkje waard.

Crème Karamel                     Lippenslaan  110, 8300 Knokke

 

Everything gets better with coffee


Foto: @jelkedemey

Deze vaste waarde mogen we natuurlijk niet vergeten. Sinds kort volledig gerenoveerd, maar zeker niet minder gezellig! Wie tijdens zijn kopje koffie graag naar de voorbijgangers kijkt is hier wel op de juiste plaats. Nog een lekkere, luchtige wafel erbij en je hebt de formule voor een perfecte zondagnamiddag. 

Nemrod                        Kustlaan 55, 8300 Knokke

 

Heb jij een ander favoriet koffiehuisje? Laat het ons weten via Facebook, en dan gaan we er met veel plezier langs!