Op date in #myKH: waar ga je naartoe?

donderdag, 23 juni, 2016 - 12:45

 

Op zoek naar een romantisch plekje om met jouw geliefde naartoe te gaan in Knokke-Heist? Onze myKH-insider Emily verklapt alvast haar favoriete date-locaties.

 

1. Strandwandeling

De kustlijn van Knokke-Heist is de plek bij uitstek om eens lekker  romantisch te doen met je partner. En laten we eerlijk zijn, wat is er nu romantischer dan een avondwandeling op het strand? Samen met de voetjes in het water, hartjes tekenen in het zand, hand in hand rondslenteren. Dit alles gecombineerd met een zalige zonsondergang en je geliefde aan je zij, wat moet een mens nog meer hebben? #beachwalk #pootjebaden #lekkerromantisch

 

 

 

2. Bioscoop

Natuurlijk schijnt de zon niet altijd, maar ook bij minder mooi weer kan je perfect op date gaan in Knokke-Heist. Met z’n tweetjes de cinema bezoeken is misschien ongelooflijk cliché, maar het blijft een toplocatie die zo goed als nooit zijn effect mist ;-). Allen daarheen!

#popcorn #filmpjechecken #rainydays

 

 

 

3. Beachbar

Een middagje relaxen in een Beachbar is de perfecte date. Samen een bruin kleurtje opdoen, heerlijke cocktails proeven en gewoon genieten van elkaars gezelschap. Een echte win-win situatie. Wij hebben het voordeel om keuze te kunnen maken uit zoveel verschillende bars, allemaal mooi verspreid van Knokke tot en met Heist. Ontdek snel zelf welke bar jouw nieuwe datingspot wordt!

#relaxxx #cocktailoclock #perfectdate

 

 

Een foto die door virginion is geplaatst op

 

4. Picknick

Deze date kan je praktisch overal te Knokke-Heist laten plaatsvinden, er zijn zoveel mooie plekjes beschikbaar. Wat heb je nodig: een rustige locatie, een grote plaid om jullie gezellig op de grond neer te nestelen, een picknickmand vol lekkers en last but not least, je partner natuurlijk. Genieten van de meegebrachte hapjes, je gezelschap en de prachtige natuur opsnuiven: kortom de simpele dingen in het leven. Niet zo’n fan van buiten lunchen? Geen vrees, dan kan je gerust terecht in één van de lekkere brasseries of restaurants in de buurt voor een even gezellige hap.

#foodonaplaid #gezelligdoen #natuur

 

 

5. Icecream-date

Men zegt altijd “de liefde van de man gaat door de maag”, maar dit geldt eveneens voor de vrouw. En dit geldt zeker en vast als we het over ijsjes hebben, want wie houdt nu niet van ijsjes? :-D. Met je partner een wandeling maken tot aan een ijssalon is al heel gezellig, om deze dan samen op te eten op een bankje op de dijk is dubbel zo gezellig. 2 bollen? 3 bollen? Waag jullie misschien eens aan een hoorntje met 5 bollen, ga de uitdaging samen aan!

#ijsjelekken #fooddate #yummy

 

 

6. Sportief uitje

Pakken jullie een date liever wat sportiever aan? Ook dat is perfect mogelijk! Ontdek samen wat Knokke-Heist te bieden heeft per fiets. Samen de dijk afrijden, een bezoekje aan het natuurpark of ga zelf op ontdekking naar leuke fietsroutes. Er zijn heel wat mogelijkheden om fietsen te huren of jullie kunnen ook een eigen fiets meebrengen van thuis. Maar dit betekent wel  minder plaats in de koffers voor leuke date-outfits ;-).  Als jullie het nog wat avontuurlijker willen maken, probeer dan eens een tandem te trotseren. Plezier gegarandeerd!