Top 3 exclusieve Zoute Grand Prix musthaves

ZGP by River Woods
zaterdag, 28 september, 2019 - 09:00

De Zoute Grand Prix beleef je in stijl. En bij voorkeur dan ook in de huisstijl. Er zijn een aantal exclusieve samenwerkingen met onder meer ZGP Gin, Lebeau-Courally en Loewe. Maar wil je echt van head-to-toe passen in het thema dan spring je even binnen bij River Woods. De collectie voor heren, dames en kids bestaat uit shirts, hoodies, jasjes en zelfs broeken helemaal op maat van dit gebeuren. Zelfs mocht het regenen zit je met hun prachtgie paraplu helemaal safe. 

TOT OP DE SECONDE

Als je dit pareltje rond je pols wil, zal je er snel moeten bij zijn. In een uiterst limited edition van slechts 25 genummerde exemplaren brengt Lebeau-Courally speciaal voor deze 10de editie van de ZGP een unieke versie van zijn ‘Le Baron’ uit. Met een sterk lederen bandje, exclusief gegraveerd ZGP logo op de wijzerplaat en een chronograaf in rvs met 2 kleinere wijzerplaten voor de aanduiding van de minuten en seconden is dit echt een uitzonderlijke musthave. Gegarandeerd een collector’s item.

Le Baron ZGP Edition, 6250 euro, lebeau-courally.com

IT’S GIN ‘O CLOCK

Speciaal voor dit weekend werd een exclusieve premium gin ontworpen die zijn inspiratie haalt uit de mooie landschappen van onze Noordzee en de Belgische kust. Het is een zachte gin met een citrustoets die verwijst naar een zonnige stranddag en die je perfect met wat limoengraf of een kaffirblad kan serveren. Er zijn ook enkele setjes gemaakt gaande van een giftbox met cocktailmaatje tot een heuse jerrycan die naast de Gin ook gevuld is met de Zoute Grand Prix bitter, tonic, glazen en sigaren.

www.ginsonline.be

SOUNDS GOOD

Deze draagbare speaker die compatibel is met elke bluetooth geluidsbron typeert zich enerzijds door zijn uiterst stijlvol design van een roestvrijstalen behuizing met lederen handgreep en anderzijds door zijn haarscherpe kwaliteit zoals we van Loewe gewend zijn. Verkrijgbaar in zilver, grafietgrijs of ros├ęgoud hoef jij nooit meer zonder je favoriete deuntje op pad.

Loewe Klang M1 ZGP Edition, 145 euro, te bestellen per mail via bernaerd [at] zoute-events.be of loewe.tv