Ambassadeurs

 • Dominique Monami
  tenisspeelster

  “Knokke-Heist is uiteraard geen badstad zoals de andere. Hoewel ze niet bepaald zomers zijn, vind ik de Lounge Bars heel luxueus. Alleen hier vind je dat soort plekjes die doen denken aan Cafe del Mar Ibiza. Toegegeven, ik ben niet erg sociaal en houd het graag discreet. Toch is mijn favoriete strandclub zonder twijfel de Siesta Lounge Bar. Fantastisch gewoon!”

 • gitarist bij Oscar And The Wolf

  Knokke-Heist kun je spontaan met veel associëren. Maar met rock-’n-roll? Dat staat vooralsnog niet in dat lijstje. Enter Jasper Bullynck, de knappe gitarist van Oscar and the Wolf. Geboren in Ramskapelle, afgestudeerd in Leuven en vrijwillig teruggekeerd naar zijn heimat. Of die wel genoeg rock-‘n-roll is voor de artiest?

 • Model, actrice en comédienne

   “Als model heb ik op stranden geposeerd, van Griekenland tot Italië, maar geef mij maar Knokke-Heist. Hier vieren we kerst met de familie, hier kom ik uitwaaien.”

 • De man achter ‘Beach Castle’, het Beaufort-kunstwerk van strandcabines aan het M. Lippensplein

  “Een plek aan het strand, meer had ik als kleine jongen niet nodig om gelukkig te zijn. Dat gevoel van zomergeluk, dat wilde ik oproepen in Knokke-Heist."

 • Sommelier, de man achter Tablàvins

  "Het publiek in Knokke-Heist is er één dat graag geniet van een goed glas en bord. We merken dat de grote concentratie aan hoog genoteerde restaurants bij Michelin en Gault&Millau ervoor zorgt dat heel wat bezoekers van een trip naar Knokke-Heist ook een culinaire trip maken."

 • Hockeyspeler bij Red Lions

  Hij heeft sowieso een band met onze kuststad, want hij kwam hier als kind vaak hockeyen met een jeugdvriend. "En ik heb Knokke-Heist altijd een gezellige stad gevonden”, zegt Félix. 

 • Anne-Catherine Gerets
  Blogster van Clo Clo

  Als guestblogger maakte Anne-Catherine Gerets, bekend van de blog Clo Clo, afgelopen zomer twee leuke tutorials: hoe strandbloemen maken en

 • Beatrix Bourdon
  organisatrice BRAFA, afkomstig uit KH

  10 TIPS VOOR KUNSTLIEFHEBBERS VAN BEATRIX BOURDON

  Beeldenroute
  Knokke-Heist heeft prachtige openluchtkunstwerken. Ga eens wandelen of fietsen langs de beeldenroute. In de brochure Kunststad vind je de locaties en handige info over het kunstwerk en de kunstenaar. 

 • Acteur/Sportman

  Louis Talpe (= Mega Toby = Mike Brandt) definieert Knokke-Heist als de sportgemeente bij uitstek. 
  Sinds zijn passie voor triatlon toenam, vind je hem nagenoeg elk vrij weekend trainend in Knokke-Heist.
  Op zijn agenda staat de Zwintriathlon steeds geblokkeerd (in 2016 telde hij zijn achtste deelname). 

 • © Ann-Sophie Deldycke
  Bartender The Pharmacy

  Hannah Van Ongevalle is een Knokke-Heistse jonge dame die vooral bekend staat voor haar talent achter de bar.
  Ze heeft met haar vader en broer de cocktailbar The Pharmacy en heeft daarnaast nog een eigen zaak waar ze nationaal en
  internationaal consultancy en workshops organiseert.

 • Atlete

  Svetlana Bolshakova is een Russische hink-stapspringster, die sinds 2008 een genaturaliseerde Belg is.

 • Ondernemer

  Christoph Trio is een Kneistse horeca-ondernemer, die onder de naam Blue Buddha en Collins Beach stranden uitbaat in Duinbergen en het Zoute. In juni 2011 opende hij de Blue Buddha Lounge in Westkapelle en in 2015 restaurant Blue Buddha by Cédric, beide in  ‘t Walletje. Zijn ouders werkten allebei in het Zwin, zijn vader als hoofdbewaker en zijn moeder als tearoomuitbaatster.