Ambassadeurs

 • gitarist bij Oscar And The Wolf

  Knokke-Heist kun je spontaan met veel associëren. Maar met rock-’n-roll? Dat staat vooralsnog niet in dat lijstje. Enter Jasper Bullynck, de knappe gitarist van Oscar and the Wolf. Geboren in Ramskapelle, afgestudeerd in Leuven en vrijwillig teruggekeerd naar zijn heimat. Of die wel genoeg rock-‘n-roll is voor de artiest?

 • Model, actrice en comédienne

   “Als model heb ik op stranden geposeerd, van Griekenland tot Italië, maar geef mij maar Knokke-Heist. Hier vieren we kerst met de familie, hier kom ik uitwaaien.”

 • De man achter ‘Beach Castle’, het Beaufort-kunstwerk van strandcabines aan het M. Lippensplein

  “Een plek aan het strand, meer had ik als kleine jongen niet nodig om gelukkig te zijn. Dat gevoel van zomergeluk, dat wilde ik oproepen in Knokke-Heist."

 • Sommelier, de man achter Tablàvins

  "Het publiek in Knokke-Heist is er één dat graag geniet van een goed glas en bord. We merken dat de grote concentratie aan hoog genoteerde restaurants bij Michelin en Gault&Millau ervoor zorgt dat heel wat bezoekers van een trip naar Knokke-Heist ook een culinaire trip maken."

 • Hockeyspeler bij Red Lions

  Hij heeft sowieso een band met onze kuststad, want hij kwam hier als kind vaak hockeyen met een jeugdvriend. "En ik heb Knokke-Heist altijd een gezellige stad gevonden”, zegt Félix. 

 • Beatrix Bourdon
  organisatrice BRAFA, afkomstig uit KH

  10 TIPS VOOR KUNSTLIEFHEBBERS VAN BEATRIX BOURDON

  Beeldenroute
  Knokke-Heist heeft prachtige openluchtkunstwerken. Ga eens wandelen of fietsen langs de beeldenroute. In de brochure Kunststad vind je de locaties en handige info over het kunstwerk en de kunstenaar. 

 • Ondernemer

  Christoph Trio is een Kneistse horeca-ondernemer, die onder de naam Blue Buddha en Collins Beach stranden uitbaat in Duinbergen en het Zoute. In juni 2011 opende hij de Blue Buddha Lounge in Westkapelle en in 2015 restaurant Blue Buddha by Cédric, beide in  ‘t Walletje. Zijn ouders werkten allebei in het Zwin, zijn vader als hoofdbewaker en zijn moeder als tearoomuitbaatster.

 • VTM-icoon

  "Knokke-Heist is vandaag uniek omdat het aanbod in kwaliteit hoog is, op culinair vlak en op het gebied van winkels. Je vindt er merken waarvoor je anders naar Parijs of Brussel moet."

 • Hoofd EMEA VMware Business bij Dell Technologies

  ‘In Knokke-Heist kan je alles combineren. Het is bijna volmaakt." 

 • Tiany Kiriloff
  mode-duizendpoot

  Absoluut gebeten door de modemicrobe is Tiany Kiriloff een fashionista pur sang. Ze is verslaafd aan kleur & prints. Naast gezellige weekends met kids & hubby vertoeft ze regelmatig op fashion events in binnen- & buitenland. Front row tijdens fashion weeks in Parijs, New York, Londen en Milaan voelt ze zich als een vis in het water.

 • Edouard ‘Natan’ Vermeulen - © Thomas De Boever
  couturier Natan

  ‘De luxe van Knokke-Heist? De sfeer, de schoonheid en mijn grote liefde: de zee’. Edouard Vermeulen, bezieler van modehuis Natan, is geboren en getogen in Ieper. Knokke-Heist vormde mee het heerlijke decor van zijn jeugd en de legendarische badstad bleef zijn tweede huis. Hij onderneemt en herademt er met veel plezier, respect en dankbaarheid.

 • John Noseda
  uitbater Kitsch Club

  “In de zomermaanden lijkt het wel of heel de Belgische zakenwereld in Knokke-Heist vertoeft. Dat maakt  het extra gemakkelijk voor meetings of vergaderingen. Als ik een diner wil organiseren met Brusselse zakenmensen, kan ik dat beter in Knokke-Heist doen. Iedereen is hier toch in de buurt.