Pop-Ups 2022

OOK DIT JAAR VERWELKOMT KNOKKE-HEIST HEEL WAT POP-UPS, ONTDEK ZE HIER

Les Jumelles

Bij ‘Les Jumelles’ vindt je kleding die speels, opvallend en vooral… verfijnd is. Les Jumelles is altijd op zoek naar exclusieve, maar betaalbare items voor karaktervolle vrouwen die niet bang zijn om risico’s te nemen. Voel jij je aangesproken? Dan vind je hier zeker waar je naar op zoek bent!

Zeedijk-Knokke 654
Gesloten op dinsdag en woensdag
 

Oh! My Paws

Oh! My Paws is een waar hondenparadijs. Vind hier de allerleukste gadgets, de mooiste halsbanden en de hipste outfits speciaal voor jouw hond. Zelfs voor een hele fotoshoot van je hondje kan je bij hen terecht. 

Duindistelstraat 8
Gesloten op dinsdag en woensdag

June 21 - Clio Goldbrenner - Komono - Liv The Label

4 trendy Belgische modemerken gooien hun krachten bij elkaar en openden deze leuke pop-up in Knokke-Heist. Kom langs en ontdek de nieuwste aanwinsten en eeuwige bestsellers. Je vindt er de coolste zonnebrillen van Komono, fijne en vrouwelijke juwelen van June 21, hippe kledij van Liv the Label & de tijdloze handtassen van Clio Goldbrenner. 

Kustlaan 39
Van april tot september

 

Expo Kilim 

Ontdek de exclusieve collectie moderne tapijten en kilims. Specialisten op het gebied van tapijt en kilims, ze werken samen met ambachtslieden uit Centraal- en Klein-Azië om de mooiste stukken te vinden! Honderden authentieke handgemaakte en getinte tapijten zijn zorgvuldig geselecteerd door het architectenteam.

Albertplein 22

Juttu Summer Store

Laat je inspireren door hun unieke mix van sterke, internationale merken. Fashion, decoratie, boeken en verzorging voor ruimdenkende, positieve, hippe en modebewuste shoppers.

Lippenslaan 253-255

Cara Mia

Je huis (her)inrichten, wie doet dat nu niet graag. Bij Cara Mia ben je aan het juiste adres voor fleurige boeketjes bloemen en leuke decoratieitems. Je huis zal nog nooit zo als een thuis aangevoeld hebben.

Lippenslaan 120
Gesloten op dinsdag

Kunoka

Kom de meest comfortabele schoenen van Belgische makelij ontdekken; van zomerse sandaaltjes in alle kleuren tot chunky loafers en comfy sneakers. Bij KUNOKA zijn de schoenen hét statementpiece van jouw outfit.

Zeewindstraat 3
alle woensdagen, weekends en feestdagen. Vanaf 17 juni 7/7.

Steel Dreams

Bij Steel Dreams kan je terecht voor tijdloos smeedwerk voor zowel binnen als buiten projecten, speciaal op maat gemaakt van de klant.

Alfred Verweeplein 17
Opening 28 mei