Pop-Ups 2024

OOK DIT JAAR VERWELKOMT KNOKKE-HEIST HEEL WAT POP-UPS, ONTDEK ZE HIER!

Zand 

Zand. is een verzameling van the good things in life: fashion, books, lifestyle en interieur. Je vindt bij Zand. de mooie en Belgische merken zoals Vieux Jeu (high-end tennis- en padelkledij), Lemon June (kids), Wild Belgium (handgemaakt mortex meubilair) maar ook de vrolijke zwembanden van Petites Pommes, coffee table books van Thames&Hudson en veel meer.
Kortom, Zand. is een winkel voor de hele familie!

Kursaalstraat 2
T.e.m. eind september

Fusalp

Fusalp is veel meer dan enkel een ontwerper van skikledij, het merk brengt stijlvolle mode die in alle seizoenen en ook naast de piste relevant is. Bezoek de prachtige pop-up winkel nog tot midden mei in Knokke-Heist!   

Albertplein 13
T.e.m. midden mei

Boudoir Lingerie

De naam verraadt het al: bij Boudoir-Lingerie stap je binnen in de wereld van sensualiteit, charme en romantiek… Je ontdekt er een brede waaier aan lingerie, corsetterie, badmode en nachtkledij, voor ieders budget en smaak.

Kustlaan 1

Furnified

Op zoek naar uniek en betaalbaar design? Furnified is een Belgische meubelwinkel. Zij ontwerpen collecties in-house en produceren die vervolgens in ambachtelijke ateliers. Ze streven ernaar dat jij kan pronken met unieke meubels, wat Furnified mogelijk maakt door een combinatie van trendy designs, exclusieve producten en vakmanschap.

Dumortierlaan 114