Auto

Knokke-Heist is vlot bereikbaar met de auto via de grote verkeersassen E34, N49, E40 en A11.

Vanuit Nederland

UIT RICHTING ZEELAND
Knokke-Heist is vanuit Zeeland bereikbaar via de Westerscheldetunnel. De tunnel heeft een lengte van 6,6 kilometer en je betaalt 5 euro om met een personenwagen door de tunnel te rijden. De prijzen variëren naargelang het type voertuig. In Terneuzen volg je de A62 richting Zelzate om van daaruit de E34 richting Knokke-Heist te volgen.

UIT RICHTING AMSTERDAM-BREDA
Vanuit Amsterdam of Breda is Knokke-Heist te bereiken via de E19 richting Antwerpen. Verlaat de ring rond Antwerpen en rij vervolgens de E34 op (Brugge-Zelzate) richting Knokke-Heist.

Vanuit Luxemburg

Om vanuit Luxemburg naar Knokke-Heist te rijden volg je de A6 richting Brussel en vervolgens rij je de ring rond Brussel op (R1). Neem de afslag naar de E40 richting Gent en blijf de autosnelweg volgen tot aan Aalter.
Neem de afslag in Aalter en blijf de weg volgen tot aan de E34 richting Knokke-Heist.

Vanuit Duitsland

UIT RICHTING EINDHOVEN
In Eindhoven volg je de A67 richting Antwerpen. Verlaat de ring rond Antwerpen en rij vervolgens de E34 op (Brugge-Zelzate) richting Knokke-Heist.

UIT RICHTING AACHEN-KÖLN
Volg de E314 richting Maastricht en rij vervolgens de E313 op richting Antwerpen. Neem op de ring rond Antwerpen de afrit E34 (Brugge-Zelzate) richting Knokke-Heist.

Vanuit Frankrijk

UIT RICHTING PARIJS-LILLE
Vanuit Parijs of Lille is Knokke-Heist te bereiken via de E17 richting Kortrijk. Neem ter hoogte van Aalbeke de afslag richting Brugge-Roeselare (E403). Op het eind van de weg kom je op de ring rond Brugge en blijf je de weg volgen in de richting van Knokke-Heist (A11).

UIT RICHTING NORD-PAS-DE-CALAIS
Volg in Calais de A16 richting Duinkerke en rij vervolgens de E40 richting Brugge op.  Neem de afslag 'Brugge' en blijf de N31 volgen in de richting van Knokke-Heist (A11).

Vanuit Verenigd Koninkrijk

Vanuit het Verenigd Koninkrijk neem je eerst in Folkestone de shuttle richting Calais (35').  Volg in Calais de A16 richting Duinkerke en rij vervolgens de E40 richting Brugge op. Neem de afslag 'Brugge' en blijf de N31 volgen in de richting van Knokke-Heist (A11).

 

Parkeren in Knokke-Heist