Shop dit najaar in Knokke-Heist

In Knokke-Heist winkel je anders dan elders. En... non-stop, want ook op zon- en feestdagen openen de winkels gastvrij hun deuren. Knokke-Heist zet dit najaar als exclusieve kustplaats volop in op kwaliteitsvol shoppen op zondag.

MO(Ø)DE IN KNOKKE-HEIST

Fotograaf Anton Corbijn stelt in Knokke-Heist zijn iconische portretfotografie van de modecultuur tentoon. In de expo MOØDe sta je oog in oog met kleppers uit de fashionwereld zoals Kate Moss en Alexander McQueen. 

Laat je inspireren door Anton Corbijn en shop naar hartenlust in Knokke-Heist. Flanneer in de winkelstraten, shop de grote luxemerken en de nieuwste modetrends. Benieuwd welke winkels je kan vinden in Knokke-Heist? Bekijk ze hier

NON-StOP SHOPPEN

Winkelen in Knokke-Heist is puur genieten: zien en ontdekken, in en langs honderden winkels. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met de grootste internationale, gerenommeerde topmerken die pronken met een flagstore in de Gouden Shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan. In Knokke-Heist winkel je anders dan elders. En... non-stop, want ook op zon- en feestdagen zijn de winkels open. 

KWALITATIEVE WINKELERVARING

Je kan je shoppingtrip op voorhand uitstippelen met ons overzichtelijk shoppingplan. De grote verscheidenheid aan winkels en horecazaken zijn daarin allemaal gebundeld. Daarnaast verbinden de duurzame shuttlebusjes de belangrijkste winkelstraten met elkaar.  De rit alleen al in deze trendy en geluidsarme citymobiel maakt dit tot de meest unieke hop on hop off-ervaring van de Belgische kust!

Dankzij de slimme Bringme pakjesautomaat kan je wanneer het past jouw berg winkeltassen ophalen. Alles om jouw winkelervaring naar een hoger niveau te tillen.

KH WAARDEBON

Met de KH-waardebon bedankt Knokke-Heist de inwoners en tweedeverblijvers voor hun geduld tijdens de corona-lockdown. Tegelijk geeft het gemeentebestuur de lokale handelaars en horeca een duwtje in de rug, want je kunt de bon enkel bij hen bijeen sparen en besteden. Er werd de afgelopen maanden massaal gespaard bij meer dan 600 deelnemende handelaars. De KH waardebon kan je tussen 12 oktober en 6 december besteden in de winkels en horecazaken van Knokke-Heist. Ga heerlijk winkelen of dineren op onze kosten met jouw beloning, jullie hebben het verdiend! 

Leuk om te weten: heel wat handelaars voorzien leuke extraatjes voor klanten die bij hen de waardebon besteden. Een overzicht vind je hier. #shoplokaal 

 

WAT TE DOEN OP ZONDAG?

Infokantoor toerisme

De Toerisme infokantoren in Knokke (Zeedijk 660) en Heist (Pannestraat 138) zijn altijd geopend op zondag. Wij verwelkomen jullie met de brede glimlach en verlenen graag uitgebreide informatie over onze badplaats. Je vindt er alle toeristische brochures en folders van Knokke-Heist en de Zwinstreek. Ontdek ook ons uitgebreid gamma van gepersonaliseerde Knokke-Heist gadgets, interessante boeken en wandel- en fietskaarten uit eigen streek.
TIP: Kom zeker kijken naar onze modieuze en instagrammable baliezaal en waan je in een herfstige omgeving. De baliezaal werd ontworpen door etalagist Gillian Vanhoenacker.

ONTDEK DE GROENE ZWINOMGEVING

Op zoek naar de perfecte (gezins)activiteit op zondag? Ook in de herfst heeft het Zwin Natuur Park heel wat te bieden. Dit najaar breidt de Shopping Shuttle van Knokke-Heist uit en wordt er een tweede lijn toegevoegd, de Zwin Shuttle. Deze zal tot 15 november rijden. Zo geraak je zonder probleem én op duurzame wijze van het winkelcentrum naar het groenste gedeelte van onze gemeente: de Zwinomgeving. 

 

Social media routes

Sociale media wijzen je de weg in Knokke-Heist. We introduceerden deze zomer drie wandel- en fietsroutes, elk gebaseerd op een ander social mediaplatform. Ook dit najaar kan je nog steeds op interactieve wijze de gemeente ontdekken. De TikTok-route neemt je mee op een avontuurlijke tocht met allerlei ‘challenges’ en de LinkedIn-route gaat dieper in op het rijke ondernemersverleden en -heden van Knokke-Heist.

COMING SOON: de Instagram-route wordt in een nieuw jasje gestoken en focust deze keer op de meest fotogenieke plekjes in de Gouden Shopping Driehoek. En dat in een winters jasje! 

 

Overtuigd?

Boek hier alvast je verblijf in Knokke-Heist !