Shopping Forest van etalagist Gillian Vanhoenacker

Knokke-Heist zet dit najaar als exclusieve badplaats volop haar royaal shoppingsaanbod in de kijker. In het kader van het nieuwe seizoen wordt met het project Shopping Forest de herfst naar binnen gehaald in de baliezaal van Infokantoor Toerisme Knokke-Heist (Zeedijk 660). Het ontwerp van het heuse shoppingbos werd uitgewerkt door de creatieve geest van etalagist Gillian Vanhoenacker.

In dit project komen alle troeven van Knokke-Heist op modieuze wijze aan bod. Met deze zintuigprikkelende creaties wilt de gemeente haar bezoekers laten proeven van al het moois dat Knokke-Heist te bieden heeft op het vlak van kunst, fashion, natuur en gastronomie. Voor de aankleding van de verschillende etalage-elementen trekt de gemeente de Belgische kaart met een sterke focus op Belgische labels en/of ondernemingen die actief zijn in Knokke-Heist. Op de artistieke etalagekubussen kan je onder meer de iconische mini-handtassen van Delvaux bewonderen. 

SHOPPING FOREST EXPOSANTEN

Kom gezellig ‘windowshoppen’ in de Instagrammable baliezaal en waan je in een herfstige omgeving.

TIP: De perfecte activiteit tijdens de Week van de Belgische Mode waarbij lokale troeven en Belgische merken in de kijker worden gezet.

VOOR MEER INFO

Gillian Vanhoenacker 
Stylist 
LOOK Fashion & Lifestyle 
www.lookfl.com