Shopping Shuttle

Alle shoppers kunnen gratis gebruik maken van deze elektrische & coronaproof shuttledienst die de belangrijkste winkelstraten met elkaar verbindt. De rit alleen al in deze trendy en geluidsarme citymobiel maakt dit tot de meest unieke hop on hop off-ervaring van de Belgische kust. 

BELANGRIJK! De shopping shuttle en Zwin shuttle zullen tijdens het WK Wielrennen 2021 van 19/09 t.e.m. 22/09 NIET rijden. 

Shopping shuttle 

BELANGRIJK! De shopping shuttle en Zwin shuttle zullen tijdens het WK Wielrennen 2021 van 19/09 t.e.m. 22/09 NIET rijden. 

De shuttle rijdt dagelijks, ongeveer om de 20 minuten, van 11 tot 19 uur. Met laatste vertrek aan halte A. Verweeplein om 18.30 uur.

De shuttle passeert langs de volgende 7 haltes. Deze zijn dezelfde in beide richtingen (heen en terug). Aan elke halte stopt de shuttle om de passagiers te laten op- en afstappen. ​Door wegenwerken ter hoogte van de halte Elizabetlaan zal de shuttle hier voorlopig niet stoppen.

 • A. Verweeplein 
 • Dumortierlaan
 • Vanbunnelaan
 • Heilig Hartkerk
 • Driehoeksplein
 • Albertplein
 • Minigolf 

Het parcours werd ingekort waardoor de shuttle niet langer passeert langs de haltes Duinenwater en Jeugdherbergstraat, maar nu rechtstreeks start en eindigt aan het A. Verweeplein. 

Let op: de shuttle wordt gezien als openbaar vervoersmiddel, dus de maatregelen omtrent corona gelden ook hier. Dit wil zeggen dat een mondmasker dragen verplicht is. 

Ter info: Vanaf 16 oktober 2021 rijdt de shuttle enkel op vrijdag, zaterdag en zondag, ongeveer ieder half uur, van 11 tot 18 uur. Tijdens de Belgische schoolvakanties rijdt de shuttle dan wel dagelijks en dit ook op brug- en feestdagen. 

 

ZWIN SHUTTLE

BELANGRIJK! De shopping shuttle en Zwin shuttle zullen tijdens het WK Wielrennen 2021 van 19/09 t.e.m. 22/09 NIET rijden. 

De shuttlebus, in de kleuren van de Zwinregio, heeft 4 haltes

 • Minigolf: aan de ondergrondse parking Minigolf in de Kustlaan, waar er een mogelijkheid tot overstap naar de Shopping Shuttle is.
 • Surf & Sail - Appelzakstraat: in de buurt van Surfers Paradise / RBSC Zoute
 • Zwinbosjes: aan de hoek van de Graaf Léon Lippensdreef / Bronlaan 
 • Zwin Natuur Park: op de parking van het Zwin Natuur Park 

De Zwin Shuttle rijdt gratis van 10u30 tot 18u om het uur langs het uitgestippelde groene parcours.. Dit telkens op vrijdagzaterdag en zondag. Met een laatste vertrek aan halte Minigolf om 17.30 uur.
Tijdens de schoolvakanties rijdt de shuttle dagelijks

De reistijd voor het hele traject van de Zwin Shuttle bedraagt ongeveer 60 minuten.

De Zwin Shuttle wordt gezien als openbaar vervoersmiddel, dus ook hier gelden de coronamaatregelen en is het dragen van een mondmasker verplicht. 

Komt jouw busje zo? De shopping shuttle vertelt het je. Je kan namelijk live de shuttle volgen zodat je perfect weet hoeveel winkeltijd je nog hebt voordat de volgende shuttle arriveert. De applicatie kadert in het duurzaam en optimaal gebruik van de elektrische shuttles om bezoekers eenvoudig en gebruiksvriendelijk te vervoeren naar de gewenste locatie.

Je kan de Distrimob-app downloaden via de Play Store voor Android of de Mac App Store voor iOS.  
Mac App Store
Play Store