Spaar vanaf nu voor je waardebon

Met een waardebon bedankt Knokke-Heist de inwoners en tweedeverblijvers voor hun geduld tijdens de corona-lockdown. Tegelijk geeft het gemeentebestuur de lokale handelaars en horeca een duwtje in de rug, want je kunt de bon enkel bij hen bijeen sparen en besteden.

In juli, augustus en september spaar je je shop&dine-beloning door bij onze shops en horeca te genieten. Deze beloning, een waardebon om te betalen bij onze shops en horeca, wordt automatisch op je kaart geplaatst begin oktober. Sparen doe je per gezin gedomicilieerd of met een tweedeverblijf in Knokke-Heist. Opgepast: enkel als je je spaarkaart geactiveerd hebt, kan begin oktober de waardebon op je kaart geplaatst worden.

STAP 1 - ACTIVEER JE KAART

MET JE SMARTPHONE, TABLET OF COMPUTER

 1. Surf naar: myknokke-heist.be/nl/waardebonregistratie
 2. Inwoners hebben hiervoor hun rijksregisternummer nodig, tweedeverblijvers houden hiervoor hun kohierartikel van het aanslagbiljet tweedeverblijven van 2020 bij de hand
 3. Vul de gevraagde informatie in en ga akkoord met de privacyverklaring 
 4. Je krijgt een geel kader te zien waarop staat dat je kaart is geactiveerd.

BIJ DE HANDELAAR

 1. Scan je kaart bij de handelaar
 2. Vul je e-mailadres in via de pop-up op de iPad van de handelaar
 3. Open de e-mail die je van myknokke-heist krijgt en vul verder de gevraagde informatie in, ga akkoord met de privacyverklaring
 4. Je krijgt een geel kader te zien waarop staat dat je kaart is geactiveerd.

GEEN COMPUTER OF WAT HULP NODIG?

De medewerkers van de balies van de Gemeente Knokke-Heist helpen je graag verder.

Gebruik je de waardebon liever digitaal, neem dan een foto van de QR-code en houd hem bij in je fotogalerij of voeg hem toe aan spaarkaartapplicaties zoals www.stocardapp.com. Elk gezinslid kan dit doen, zo kan je samen punten sparen voor de waardebon.

STAP 2 - SHOP, DINE & SPAAR PUNTEN

 1. Ga naar jouw favoriete adresjes in Knokke-Heist
  Je kan punten sparen tussen 4 juli en 30 september 2020 bij de meeste handelszaken, galeries, restaurants, cafés en bars in onze gemeente. Vraag voor je aankoop of je er punten kan sparen voor je waardebon.
  Klik hier voor een overzicht van de deelnemende handelaars.
 2. Scan aan de kassa je persoonlijke QR-code
  Die staat op je kaart of via de app op je smartphone. Je krijgt automatisch en onmiddellijk punten bij op je totaal! Vergeet het niet meteen te vragen aan de handelaar. Na aankoop kan de gemeente noch de handelaar punten toevoegen.
 3. Check jouw puntentotaal
  Dat kan via je mobiele toestellen of pc, na in te loggen op deze website of vraag de handelaar om even te checken door je kaart te laten scannen. Ook Toerisme Knokke of Toerisme Heist kan je verder helpen.

STAP 3 - JE BELONING STAAT KLAAR

 1. Check de waarde van jouw waardebon
  Jouw puntentotaal wordt in de eerste week van oktober omgezet in een waardebon.

  Heb je een domicilie-adres in Knokke-Heist? Dan krijg je 1/3de van het gespaarde puntentotaal terug in euro’s, met een maximum van € 150.
  Heb je een tweede-verblijfsadres in Knokke-Heist? Dan krijg je 1/4de van het gespaarde puntentotaal terug in euro’s, met een maximum van € 200.
  Heb je een standplaats op een kampeerpark in Knokke-Heist? Dan krijg je 1/4de van het gespaarde puntentotaal terug in euro’s, met een maximum van € 40.
   

 2. Ga heerlijk dineren of zalig winkelen op onze kosten
  Gebruik je waardebon tussen 12 oktober en 6 december 2020 bij één of meerdere handelaars in Knokke-Heist. Je kan de waardebon in één of meerdere keren gebruiken. Zeg op voorhand welk bedrag je met je bon wil besteden. Ligt je aankoopbedrag hoger, dan kan je het resterende bedrag gewoon bijbetalen. Ligt je aankoopbedrag lager, dan wordt het gespendeerde bedrag afgetrokken van de waardebon. Houd je waardebon dus goed bij, tot het volledige bedrag gespendeerd is. Dit ten laatste tot en met 6 december. Opgelet: niet gespendeerd tegoed wordt niet uitbetaald in euro’s. Na 6 december vervalt je waardebon onherroepelijk.

Heb je nog vragen of hulp nodig?

De medewerkers van de balies van de Gemeente Knokke-Heist helpen je graag verder.

Toerisme Knokke (Zeedijk 660)
Toerisme Heist (Pannenstraat 140)
Stadhuis (A. Verweeplein 1)
Sociaal Huis (Kraaiennestplein 1)
Cultuurcentrum en Bibliotheek Scharpoord (Maxim Willemspad 1)
Sportcentrum De Stormmeeuw (E. Verheyestraat 14)
Bibliotheek Heist (Kerkstraat 32)
Bib uitleenpost Westkapelle (Dorpsstraat 60)

Bekijk hier het reglement van deze waardebonactie