Lakeside Paradise

Duinenwater 41
,
8300 Knokke-Heist
050 606 035
info [at] lakesideparadise.be

Lakeside Paradise is een super cool watersportcentrum. Hier beoefen je op een elf hectare grote waterplas allerlei watersporten. Aan de ene kant van de plas bevindt zich een kabelbaan waar men kan wakeboarden/waterskiën/wakeskaten of kneeboarden, aan de andere kant is er ruimte voor zachte waterrecreatie zoals windsurfen, Stand Up Paddle Boarden, kajakpolo en Lakeside Games (Splash of the titans). 

Aan het terras grenst een strandje waar hangmatten, strandstoelen, zitzakken en een reuzetrampoline zorgen voor het echte vakantiegevoel. Daarnaast staat er op het zonovergoten terras ook een hotspring jacuzzi. 
Een unieke sportieve activiteit met vrienden en vriendinnen, verenigingen, bedrijven, scholen… is mogelijk met of zonder alle watersporten. De grootste troef zijn de polyvalente ruimtes die kunnen ingericht worden voor presentaties, seminaries, vergaderingen en congressen. In het “Cuis Inn” Restaurant eet je steeds lekker à la carte. Hapjes, speciale wensen, een BBQ, alles is mogelijk! Er zijn verschillende buiten- en dakterrassen die ingericht kunnen worden naargelang je wensen.

Na een leuke dag blijven slapen?
De jeugdherberg beschikt over 10 kamers met slaapplaatsen voor 4, 8 en 12 personen. Elke kamer is geïnspireerd op een top surfspot ergens ter wereld. Zo heb je de kamers California, Hawaï, Marokko, Tahiti, Mexico, Filipijnen, Australië, Costa Rica, Caribbean en Bali. Zelfs Thaïse massages zijn mogelijk!

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.

Suggesties op maat

Als je een persoonlijk profiel aanmaakt voor deze website, krijg je een pak extra mogelijkheden.

Eenmaal ingelogd kan je evenementen, restaurants, leuke winkeltjes, ... aanraden en zien welke mensen deze items ook leuk vinden.

Aanmelden kan op een eenvoudige manier via je Facebook- of Twitter-account.