Puffins Packraften

Maaiken 40
,
8300 Knokke-Heist
0485 75 30 23
info [at] puffins.be

Packraften in de Zwinregio

Maak kennis met het packraften tijdens een originele daguitstap aan de kust. Na een demo met tips & tricks, ga je zelfstandig op pad met een bootje en een uitgestippeld parcours dat je op je eigen tempo afwerkt, al wandelend en peddelend. Op een uniek traject van 17km doorkruis je de Zwinregio, óp en langs haar mooiste waterlopen. Toegankelijk voor iedereen! Als een vrije vogel alleen op het water

Doorkruis de Zwinstreek op de meest originele wijze: al packraftend!

Het Zwin is een geliefkoosde pitstop voor tal van trekvogels. Een plek om tot rust te komen. Vroeger het kloppend hart van middeleeuws Europa, vandaag de groene parel van de Belgische kust.

De verfrissende en gevarieerde tocht start in het historische Damme en voert je langs verdwenen havens. Ooievaars kijken toe, terwijl je de mooiste en meest rustige waterloopjes aaneenrijgt en afwisselt met verrassende polderpaden. Adem naast de gezonde zeelucht ook de rijke geschiedenis van de streek in en kom alles te weten over de blauwe aderen van de Zwinregio.

Praktisch

Wanneer kan je packraften?
Elke zaterdag en zondag van april tot oktober. Alle dagen tijdens de zomervakantie. Vooraf reserveren.

Teambuilding

Puffins verzorgt je teambuilding van A tot Z: een verfrissende en toegankelijke activiteit op en langs het water in onze prachtige Zwinstreek, een originele en gezellige cateringformule met een Steelpannekesbuffet in de outdoor Vuurkeuken, eventueel aangevuld met een ontbijt, lunch en aperitivo: allemaal in Scandinavische stijl.

Puffins is een vergund reisbureau met twee enthousiaste en sociale gidsen aan het roer. Contacteer hen voor een vrijblijvende offerte voor je volgende teambuilding aan de kust, Cadzand of rond Brugge.
Ze bieden ook logies aan tot 10 personen in hun B&B in Knokke-Heist. 

puffins.be
www.packraften.be

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.