Valentijn is nergens zo romantisch als in #myKH

Valentijn komt eraan en je weet nog niet wat gedaan? Lees hier onze 5 tips en beleef een onvergetelijke dag in Knokke-Heist. 

1. Romantische strandwandeling 

Het strand blijft onze absolute toplocatie om een romantische wandeling te maken met je geliefde. Duffel je warm in en start je wandeling aan de Baai van Heist tot aan de Zwinduinen en -polders, 8 km gegarandeerd wandelplezier. Vergeet zeker niet eens een pauze te nemen om een hartje te tekenen in het zand. :-)

Verschiet onderweg niet van de indrukwekkende kunstbeelden waaronder de 'Redderstoel' van Kris Martin, 'De Zee, Die Grote Beeldhouwer' van Jean-Michel Folon (enkel bij laagwater), 'Tommorow Man Made By The Sea', van Catherine François, etc. In onze brochure 'Kunststad' vind je alvast een beknopt overzicht van alle kunstbeelden in onze badstad. Vergeet zeker niet door te scrollen tot aan de laatste pagina's want daar vind je een handig stadsplan met daarop alle locaties van de kunstbeelden. 

2. Dinertje bij kaarslicht

Een beetje cliché maar een romantisch etentje, dat blijft nog steeds een van de favoriete valentijnactiviteiten bij uitstek! En laat Knokke-Heist nu net een culinaire hotspot zijn met haar ruime en vernieuwend aanbod aan restaurants. Kies snel een restaurant uit en geniet samen met je partner van een romantisch diner in onze gastronomische badstad.

Ben jij eerder een fijnproever en op zoek naar de absolute toprestaurants in Knokke-Heist, bekijk dan zeker onze nieuwe brochure Toprestaurants 2019, waarin we de topscores voor jou op een rijtje zetten.

 

3. Originele cadeau's

Wil jij je geliefde liever verrassen met een origineel cadeau, Knokke-Heist is een echt shoppingparadijs waar je ongetwijfeld voor ieder wat wils vindt. Ontdek hier al onze shopadresjes. 

Tussen 10 en 14 februari trakteren trouwens heel wat Knokke-Heistse handelaars hun klanten op een gratis hippe tote bag. Op de zak prijkt een leuke tekening van Fien Cools (alias Fien tekent). En als je op zondag 10 februari komt shoppen in Knokke-Heist, loop je misschien ook wel de complimentengever Jean Til tegen het lijf. Er bolt ook een heuse hartjesmachine rond die afrodiserende snoepjes uitdeelt. De Valentine streetband speelt vrolijke deuntjes en je kleine dreumes verovert misschien wel een unieke hartjesballon. Een leuke shopdag gegarandeerd dus!  

4. Liefde is... samen deelnemen aan de Love Bike & Run

Gooi je het liever over een andere boeg? Pak het sportief aan en neem op zondag 10 februari deel aan de Love Bike & Run, een strandduathlon for lovers and friends! Een ontspannende tocht met zand tussen de tenen, de haren in de wind, een verrassend snuifje urban trail, een inspirerend snaartje klassiek en een praktische proef zijn slechts enkele van de uitdagingen die geliefden voor de voeten krijgen.

Ga samen met je geliefde de uitdaging aan en schrijf je nog de dag zelf in bij het wedstrijdsecretariaat (in de sportzaal van het Sint-Bernardusinstituut, Sportlaan 4) tussen 9 en 10.15 uur.  

 

 

5. Romantisch weekend in #myKH

Wil je het groots aanpakken met een romantisch weekendje? Knokke-Heist is de perfecte keuze! Boek hier je hotel en geniet samen van een heerlijke strandwandeling, een lekker diner en zoveel meer...