Waarom kiezen voor Knokke-Heist?

Ontspanning en gezelligheid op wandelafstand van uw seminarieruimte

Door de coronamaatregelen kunnen we geen groepsuitstappen organiseren.

Een groep mensen, of het nu gaat om medewerkers, klanten, leveranciers, familie en zelfs vrienden, brengt u niet zomaar samen. Doel is resultaten te bereiken. Wanneer u ernst kunt afwisselen met de juiste dosis ontspanning versterkt u de motivatie van uw groep.

Waar kunt u dat beter doen, dan in Knokke-Heist en haar mooie directe omgeving?
Een streek die tal van activiteiten in petto heeft, van hyperactief over educatief tot zalig ontspannend. Knokke-Heist is de perfecte plaats voor een groot zakelijk seminar maar evengoed voor een kleinere, (in)formele samenkomst met een werkgroep of teamleden. Knokke-Heist kan groepen van 5 tot 800 personen in optimale omstandigheden verwelkomen voor Meetings, Incentives, Congressen en Events. Toerisme Knokke-Heist zoekt in overleg met u naar de juiste mix van faciliteiten, ernst en ontspanning. Een mix die perfect bij uw publiek of groep past.

Knokke-Heist bezit op MICE gebied vele troeven. De Belgische kust telt 67 km strand. Knokke-Heist heeft er daarvan 10 km ononderbroken en combineert de sfeer van een mondaine badstad met de gezellige charme van een pittoresk dorp. Bovendien vindt men er de grootste en meest chique winkelbuurt van de Belgische kust. De winkels zijn ook op zondag geopend. En natuurlijk komen de meest veeleisende gastronomen er aan hun trekken dankzij een onovertroffen aanbod van restaurants en bistro’s voor ieders smaak en voor elk budget.

Raadpleeg onze brochure.

 

Contact

Toerisme Knokke-Heist
Zeedijk 660
8300 Knokke-Heist

T +32 50 63 03 80
mice [at] knokke-heist.be

Contactformulier MICE

Contactgegevens

Activiteit