Wedstrijdreglement kleurplaat Goeste

Wedstrijdreglement kleurplaat Goeste

1. HOE DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD?

Heel eenvoudig: breng jouw ingekleurde kleurplaat naar Dienst Toerisme Knokke (Zeedijk-Knokke 660) en ontvang een leuk geschenkje. De kleurplaten zijn te verkrijgen bij alle deelnemende restaurants van Goeste. De uiterste inleverdatum is 30/11/2021. Uit alle deelnemers wordt op 01/12/2021 een hoofdwinnaar gekozen die een extra prijs mee naar huis mag nemen.

Laat jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter op het wedstrijdformulier en vink aan dat je akkoord gaat dat we jullie contacteren in het kader van de wedstrijd. Ook kun je aanvinken of je graag de nieuwsbrief wil ontvangen. Dit is optioneel en heeft geen invloed op jouw winkansen.

2. LOOPTIJD

De wedstrijd begint te lopen op donderdag 4 november 2021 (0 uur) en de kleurplaten zijn te verkrijgen tot zondag 14 november (23u59). De uiterste inleverdatum is 30/11/2021. Uit alle deelnemers wordt op 01/12/2021 een hoofdwinnaar gekozen die een extra prijs mee naar huis mag nemen. De hoofdwinnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail op 1/12/2021.

3. DE WEDSTRIJDPRIJZEN

Iedere deelnemer die de ingekleurde kleurplaat binnenbrengt bij Dienst Toerisme Knokke (Zeedijk-Knokke 660) ontvangt een leuk geschenkje. De deelnemers hebben de keuze uit een kleurrijke waaier of een zwembadticket (zolang de voorraad strekt). Het zwembadticket kan enkel gekozen worden als de deelnemer tussen de 6 en 12 jaar is. De jury kiest ook nog 1 hoofdwinnaar die een extra prijs mee naar huis mag nemen.

4. WEDSTRIJDVERLOOP

Een deelnemer is iemand die de kleurplaat inkleurt en het wedstrijdformulier invult.
Nadat de deelnemer de ingekleurde kleurplaat binnengebracht heeft en alle persoonlijke gegevens heeft ingevuld, krijgt hij meteen een geschenkje. Indien de deelnemer zijn naam, telefoonnummer en e-mailadres niet heeft ingevuld, maakt hij geen kans op een prijs. Uit alle deelnemers wordt uiteindelijk op 1/12/2021 een hoofdwinnaar gekozen.

De hoofdwinnaar wordt gekozen door een jury, samengesteld uit Ellen De Ferm en Emma Bossaert (baliemedewerkers Toerisme), Emily Billiau (stafmedewerker promotionele communicatie), Cindy DeGroote (stafmedewerker beleidscommunicatie) en Liesbeth Hoornaert (diensthoofd Toerisme en Marketing). Tegen de uitslag van de jury is geen verhaal mogelijk.

De winnaar wordt persoonlijk door ons verwittigd via e-mail. Indien de winnaar niet heeft gereageerd op het bericht voor 3/12/2021, wordt er een andere winnaar gekozen.

De wedstrijdprijs kan niet worden ingeruild tegen speciƫn of andere voordelen in natura. Ze zijn niet overdraagbaar aan derden en kunnen in geen geval omgeruild worden tegen hun waarde in geld.

In het geval van onregelmatigheden - zoals bijvoorbeeld fouten die zich voordoen bij de webbouwer of programmeur - beslist de vzw Toerisme Knokke-Heist autonoom over de manier waarop de fout wordt gecorrigeerd en afgehandeld. Over dit wedstrijdreglement worden geen briefwisseling of telefoongesprekken gevoerd.

Vzw Toerisme Knokke-Heist kan op elk ogenblik wijzigingen aanbrengen aan het reglement, dit door melding hiervan te maken op mykh.be/goeste

5. ORGANISATIE

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door vzw Toerisme Knokke-Heist, Zeedijk 660 8300 Knokke-Heist, BE0409780062 hierna de “organisatoren”.

6. DEELNEMINGSVOORWAARDEN

In principe kan iedereen deelnemen aan deze wedstrijd.
Wie als winnaar van de wedstrijd wordt uitgeroepen zonder volledig te voldoen aan alle deelnemingsvoorwaarden, verliest automatisch zijn recht op de wedstrijdprijs, zonder recht op schadevergoeding en zonder enig verhaal.

7. AANSPRAKELIJKHEID

De organisatoren van deze wedstrijd kunnen niet aansprakelijk worden gesteld in geval de wedstrijd door bijzondere omstandigheden gewijzigd of geannuleerd moet worden. De organisatoren sluiten tevens iedere aansprakelijkheid uit voor schade die door hun fout zou worden veroorzaakt, behoudens voor het niet-uitvoeren van verbintenissen die een van de voornaamste prestaties vormen van deze overeenkomst.

8. PERSOONSGEGEVENS

Vzw Toerisme Knokke-Heist zal de verstrekte persoonsgegevens gebruiken om de deelnemers in de eerste plaats de gevraagde dienst of informatie te kunnen leveren en om hen verder op de hoogte te houden van haar activiteiten, eventueel ook voor statistische en direct-marketing doeleinden.
Deelnemers hebben het recht om hun persoonsgegevens in te kijken en om ze te laten verbeteren indien ze niet correct zouden zijn. Het volstaat om daarvoor contact op te nemen met de organisatoren via het volgende e-mailadres: toerisme [at] knokke-heist.be

https://www.myknokke-heist.be/nl/privacy

9. GESCHILLEN

In geval van geschillen zijn enkel de rechtbanken te Brugge bevoegd, onverminderd het recht van de consument om de zaak voor de rechter van zijn woonplaats te (laten) brengen. De rechtbanken zullen het Belgisch recht toepassen om uitspraak te doen.