Tiny Love Notes

Kleine boodschappen vol liefde schuilen in de hoekjes van de winkelstraten van Heist. Dertig tiny love notes die je aan de hand van een kaart opspoort, waarvan tien gepaard gaan met een symbool dat terug te vinden is op een stickervel. Wanneer je alle stickers op de juiste plek hebt gekleefd, kan je de kaart inruilen voor een kleine beloning in de vorm van snoephartjes.

Hoe vind je de liefde?

Stap 1
Start op het Heldenplein in Heist en neem een plannetje met stickervel uit de houder. Ga aan de hand van het plannetje op zoek naar de dertig 'tiny love notes' die zich verstoppen in Heist.

Stap 2
Houd je ogen open, want tien van deze tiny love notes gaan gepaard met een symbool. Vind je een love note met symbool, dan zoek je het symbool in kwestie op het stickervel en kleef je de juiste sticker op de kaart.

Stap 3
Wanneer je alle stickers op de juiste plek hebt gekleefd, kun je de kaart inruilen voor een kleine beloning in het toerismekantoor van Heist (Pannenstraat 138) en in Knokke (Zeedijk 660).

EXTRA: Paul Geerts zorgt voor een lieve verrassing
Paul Geerts, bekend striptekenaar en vaste waarde op ons Stripfestival, tekende speciaal voor Knokke-Heist een liefdevolle tekening die de laatste tiny love note compleet maakt. Het werd een kleine liefdesboodschap aan de zorg, die het voorbije jaar meer dan ooit voor ons klaarstond, maar ook en vooral een tiny thank you note.

Praktisch

Een papieren routeplan met stickervel haal je gratis af op het toerismekantoor van Knokke (Zeedijk 660), van Heist (Pannenstraat 138) of op het Heldenplein in Heist. Een digitaal exemplaar download je hier.

De zoektocht voltooi je makkelijk in 1 uur. Kan je kleine spruit nog niet ver stappen? Neem dan een step, fiets, kinderwagen… mee. De boodschappen verstoppen we steeds op veilige plekken, weg van het verkeer.