Exposities kunstgaleries

Kunstliefhebbers en kunstkopers genieten gans het jaar door van een artistieke beleving in de meer dan 90 kunstgaleries in Knokke-Heist. Ontdek hier een overzicht van de exposities die er nu plaatsvinden. 

MDZ Art Gallery - Easter Show

Met unieke werken van Aboudia, Adami, Arman, Baselitz, Basquiat, Bouabré, Christo, Combas, De Jaeger, Förg, Gilbert & George,Kim Tsang Yeul, Kalab, Knoebel, Mathieu, Motanaga, Prince, Schlosser, Tanaka, Vandenberg, Chun Kwang Young.

Kustlaan 149
www.mdzgallery.com/en/home/mdz-vistis-stefan-de-jaeger
Open van vr-zo en dagelijks open tijdens de schoolvakanties
11 (of 14) - 18 uur

vcrb gallery - Eddy Stevens

Schilderijen en tekeningen.

Zeedijk 697a
Van 18 mei - 1 augustus
vcrbgallery.be/knokkegallery
Open op zaterdag en zondag. Tijdens schoolvakanties en verlengde weekends, elke dag open behalve op woensdag. Van 11-18 uur.  
Zondag 21 mei: artiest is aanwezig van 14-18 uur.

 

Jones Gallery - Ephemeral life

Ephemeral life is het eerste luik van het grootste project waar Tom ooit aan gewerkt heeft, 6 jaar is hij inmiddels bezig aan deze topreeks van wildlife fotografie. Een bijhorend boek volgt in 2023… De eerste opnames startten al in 2017. Zijn aanpak en visie is sterk variërend van de algemene documentaire wildlife fotografie die we vaak zien. Omwille van de sterk beschermde nationale parken waarin hij heeft gewerkt waren forse investeringen nodig om met speciaal aangepaste voertuigen, rangers en permissies te kunnen en mogen werken. Door zijn artistieke benadering en technische ervaring resulteerde dit in zeer dynamisch werk met uitzonderlijk perspectief.  

Zeedijk 817-818
www.jonesgallery.be/
Open in het weekend van 11.30-13 uur en van 14.30-18.30 uur. 

AQUALEX Concept Store - Aqua III

Kustlaan 249
Vanaf 31.03.2023
aqualex.eu/concept-store-knokke
Gesloten op dinsdag en woensdag. Open van 10-18 uur en op zondag van 11-18 uur.