ART Tour

De passie voor schoonheid zit er in Knokke-Heist ingebakken. Van een gedresseerd bord in een toprestaurant naar een stijlvol aangeklede etalage van een bekend modelabel tot een glas bubbels in één van de kunstgaleries, in Knokke-Heist krijg je steeds een combinatie van kwaliteit, een passie voor schoonheid en volop genieten.
Stap in en ontdek het allemaal tijdens de ART Tour.
 

Met een unieke elektrische city mobile maak je tijdens de ART Tour op een stille en duurzame manier kennis met dit alles. Zowel individueel als voor groepen is dit een ideale uitstap om de troeven van Knokke-Heist te ontdekken. 

WAT mag je verwachten

Een enthousiaste gids neemt je mee op een stille en duurzame ontdekkingstocht doorheen onze mooie gemeente in een unieke elektrische citymobiel. Tijdens de ART Tour kom je oog in oog te staan met hedendaagse kunst gecombineerd met enkele culinaire stops.

De route start om 11 uur aan het bureau van Toerisme op het Lichttorenplein. Laat je vervoeren langs de rijke geschiedenis van Knokke-Heist. Je rijdt langs unieke plekjes in de gemeente en ontdekt ongeziene kunst en natuur. We verwennen je op zowel artistiek als culinair vlak.

 

Praktisch

DATA

Van 15 juni tot en met 9 september.
elke donderdagvrijdag en zaterdag, om 11 uur.

Van 3 tot 5 augustus zal de ART Tour NIET doorgaan. 

Extra ART Tours: 22 & 23, 29 & 30 september om 11 uur. 

Vertrek: Dienst Toerisme (Zeedijk 660, kant Lichttorenplein).
De ART Tour duurt 3 uur. 

EindpuntHotel Britannia (Elizabetlaan 85).
Dit is op wandelafstand (10 min) van Toerisme Knokke. 

Tickets

Boek je ticket voor de ART Tour nog tot 31 mei aan een voordelig tarief van € 54 per persoon

Tickets boeken vanaf 1 juni: € 69 per persoon.

KOOP HIER JE TICKETS

groepsactiviteit

Kom je met je bedrijf of een groep vrienden naar Knokke-Heist en ben je op zoek naar een unieke activiteit? De ART Tour is ook te boeken voor individuele groepen. Wil je de ART Tour personaliseren? Dat is mogelijk!
Voor meer info: mice [at] knokke-heist.be

Enkele sfeerbeelden van vorige edities