ART Tour driven by Belfius

De passie voor schoonheid zit er in Knokke-Heist ingebakken. Van een gedresseerd bord in een toprestaurant naar een stijlvol aangeklede etalage van een bekend modelabel tot een glas bubbels in één van de kunstgaleries, in Knokke-Heist krijg je steeds een combinatie van kwaliteit, een passie voor schoonheid en volop genieten.

Volgend jaar komt er een vernieuwde editie met opnieuw een boeiende route doorheen Knokke-Heist waarbij je verrast wordt met gastronomie en kunst. 

WORDT VERWACHT: zomer 2024!

Hou onze pagina, sociale media en communicatie zeker in de gaten! 

Wil je de ART Tour beleven met je bedrijf, groep vrienden of familie? Ook voor groepen is dit een ideale uitstap om de troeven van Knokke-Heist te ontdekken. 
Contacteer mice [at] knokke-heist.be (subject: ART%20Tour%20met%20een%20groep) (MICE) voor meer info.

WAT mag je verwachten

Een enthousiaste gids neemt je mee op een stille en duurzame ontdekkingstocht doorheen onze mooie gemeente in een unieke elektrische citymobiel. Tijdens de ART Tour driven by Belfius kom je oog in oog te staan met hedendaagse kunst gecombineerd met enkele culinaire stops.

De route start aan het bureau van Toerisme op het Lichttorenplein. Laat je vervoeren langs de rijke geschiedenis van Knokke-Heist. Je rijdt langs unieke plekjes in de gemeente en ontdekt ongeziene kunst en natuur. We verwennen je op zowel artistiek als culinair vlak.

 

Praktisch

DATA

5de editie van de ART Tour wordt verwacht: zomer 2024. 

groepsactiviteit

Kom je met je bedrijf of een groep vrienden naar Knokke-Heist en ben je op zoek naar een unieke activiteit? De ART Tour driven by Belfius is ook te boeken voor individuele groepen. Wil je de ART Tour driven by Belfius personaliseren? Dat is mogelijk!
Voor meer info: mice [at] knokke-heist.be

Enkele sfeerbeelden van vorige edities