Kids Beach Albertplein

Zeedijk 745
,
8300 Knokke-Heist
0477 88 30 88
kidsbeach [at] telenet.be

Waar komt de naam van uw stranduitbating vandaan?

Kinderen op het strand… dat is Kids Beach !

Wat maakt jullie strand uniek?

Kids Beach heeft 2 kinderspeeldorpen voor kinderen van 0 tot 12 jaar, gelegen aan het Albertplein te Knokke-Zoute en schuin tegenover het Casino. Urenlang onbezorgd speelplezier staat je hier te wachten. Kids Beach Zoute is een buitenspeeltuin onderverdeeld in verschillende speelzones: er is een peutertuin, elektrische auto,s, springkastelen, en een verwarmd zwembad. Terwijl je geniet van een drankje beleven de kinderen de tijd van hun leven. Kids Beach Knokke is dit jaar volledig vernieuwd met een klimparcour van wel 68 meter! De kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, glijden van een bandenslide, springen op trampolines: een buitenspeeltuin die garant staat voor eindeloos veel spelplezier en uiteraard voor een verjaardagsfeestje!

Wat moet de strandbezoeker zéker proeven bij jullie?

Terwijl de mama’s, papa’s, oma’s of opa’s genieten van een drankje beleven de kinderen dolle pret in onze speeltuin. Neem een kijkje op onze kaart voor een hapje en een drankje.

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.

Suggesties op maat

Als je een persoonlijk profiel aanmaakt voor deze website, krijg je een pak extra mogelijkheden.

Eenmaal ingelogd kan je evenementen, restaurants, leuke winkeltjes, ... aanraden en zien welke mensen deze items ook leuk vinden.

Aanmelden kan op een eenvoudige manier via je Facebook- of Twitter-account.