Kiki Beach

Zeedijk 386
,
8300 Knokke-Heist
0471 32 55 72
kikibeachduinbergen [at] gmail.com

Waar komt de naam van uw stranduitbating vandaan?

Kiki is de bijnaam van de vader van een van de uitbaters: speels, origineel en vrolijk! Met meer dan 32 jaar ervaring in onze familie voelen we elke strandbezoeker perfect aan!

Wat maakt jullie strand uniek?

Onze passie voor het werk. Gedreven door zin voor initiatief, doorzettingsvermogen en creativiteit zorgen wij ervoor dat iedereen in rust kan genieten van al wat het strand te bieden heeft. “Beach, Fun & Drinks” staat bij ons garant voor ongedwongen strandgenot voor jong en oud. We hebben ook een verrassende keuze aan versnaperingen, verzorgde snacks en broodjes om de kleine honger te stillen. Daarnaast zorgen de  lekkere ijsjes in onze ijskiosk voor de nodige afkoeling en biedt ons strand veel ruimte met een gezellige familiale sfeer en moderne speeltuin. Een absolute troef is de ruimte die elke strandbezoeker krijgt zodat je nooit het 'overvolle' strandgevoel krijgt.

Wat moet de strandbezoeker zéker proeven bij jullie?

In de beachbar vind je een ruim assortiment aan frisdranken, verse smoothies, en 14 hippe gins. Wij bieden een groot aanbod aan aperitieven en à la minute bereide mock/cocktails, frisse bubbels, en heerlijke wijnen. Maar een echte aanrader is onze apero “albatros”, een lichte likeur op basis van braambessen & citroenen, samengesteld door jonge ondernemers. Laat je daarnaast ook verrassen door ons hapje “croque de luxe” met verse truffel. Heerlijk!

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.