Pura Vida

Zeedijk 551
,
8300 Knokke-Heist
0499 64 99 37
info [at] puravidaknokke.be

Waar komt de naam van uw stranduitbating vandaan?

Pura Vida is de slogan van Costa Rica. Het verwijst naar het 'pure, goede leven', het levensmotto van alle Tico's (Costa Ricanen). Het betekent zoveel als hakuna matata en dat is precies wat we willen op ons strand. Neem ook een kijkje op onze instagram @puravidaknokke.

Wat maakt jullie strand uniek?

Tijdens onze rondreis in Costa Rica hebben we inspiratie opgedaan. De tropische vibes die je daar vindt, willen we vertalen naar ons stukje strand. Met onze houten meubels en een tikkeltje kleur waan je je een beetje in Centraal Amerika. De muziek en sfeer passen helemaal binnen de pura vida lifestyle. Een plek waar iedereen welkom is en iedereen zich goed voelt.

Wat moet de strandbezoeker z├ęker proeven bij jullie?

Bij ons moet je zijn voor de cocktails. Samen met Hannah Van Ongevalle van The Pharmacy hebben we een unieke cocktailkaart samengesteld: van signature cocktails tot enkele klassiekers. Wat je zeker moet proberen dit seizoen, zijn onze sharing cocktails, leuk om te delen met een groep vrienden. Al onze cocktails worden geshaket met huisgemaakte suikersiropen, premium spirits en verse sappen. Onze persoonlijke favoriet: de Howler Monkey!

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.