Topadressen volgens onze Insiders voor een uitgebreide brunch

 

Lekker lang brunchen in het weekend is de beste manier om te ontspannen na een werkweek. Onze Insiders delen graag hun adresjes.
 

Blé d'Or - Emile Verhaerenlaan 16
- T.D.B. 


?@theonlynonam - 

"In de Blé d'Or nam ik de 'Italian Bruschetta'. Superlekker en verzorgd. Je krijgt een heel gevarieerde kaart voorgeschoteld, met veel opties voor ontbijt en lunch. Er zijn kleine en grotere tafels, zodat je ook makkelijk met een kleine groep of het gezin kan brunchen, zonder dat het stoort. In de lente/zomer kan je ook op het zonnig terras tafelen."

Comodo - Bontgenotenlaan 69
- E.B. 

Cómodo ligt vlakbij het station in Heist. Een uitgebreid ontbijt, een koffietje om op het gemak wakker te worden of een snelle lunch (broodjes, salades en snacks). Dit allemaal in een supergezellig kader waar de geur van versgemalen koffiebonen en ovenwarm brood overheerst ❤️.

Point de Vue - Zeedijk Duinbergen 386
- J.D.M."Het unieke 180 graden zeezicht terwijl je een versgperst fruitsapje drinkt en erna van een oester slurpt...dat maatk voor mij van Point de Vue een aanrader. Het luxe ontbijt is tip top in orde en doet je volgens de voorschriften ontbijten als een koning(in). Heb je erna, zoals mij elke keer overkomt, teveel van alles geproefd? Dan kan je lekker uitwaaien op het strand."

Delissima - Lippenslaan 131
- E.B.

" Dit is Delissima in de Lippenslaan. Een ideale stop voor de kleine of grote honger, zowel ‘s morgens als ‘s middags. Bij mooi weer kan je ook op het buitenterras terecht. Snel zijn om een tafeltje te bemachtigen is de boodschap hier!"

Pain Quotidien - Dumortierlaan 75
- J.D.M.

"Paint Quotidien is een gekend adresje voor velen. In Knokke-Heist ligt dit ontbijtadres pal in de gekende shoppingsdriehoek waardoor je na een stevig ontbijt je dag shoppend verder kan zetten."

Home sweet home - met Notre Dame
- J.D.M.

"Of gewoon lekker thuis, chez Jelkie ;-) Ovenversgebakken chocoladekoeken van bij Notre Dame, stukjes fruit van bij Het Fruitpaleis, verse kazen van bij Loobuyck... als eten jou even gelukkig maakt als mij, dan volg je bovenstaande aanraders."

 

De Insiders weten van geen ophouden en vullen de lijst verder aan met:
- Chloé's (Elizabetlaan 343)
- Sophistique
- Au petit pain d'or
- Hotel Binnenhof (ook enkel om te brunchen een geweldige plek!)