Belfius Zoute Sandcastle Challenge

River Woods Beach Club
Zeedijk-Het Zoute 832b
,
8300 Knokke-Heist
04.08.2024 - 08:00 > 12:00
Zie website voor meer informatie

Heb je al gehoord van de legendarische Zandkastelenwedstrijd? Zo niet, laten we je wat meer vertellen over dit onmisbare familie-evenement!

De Belfius Zoute Sandcastle Challenge is een lang bestaande traditie in Knokke-Heist sinds 1923, ja je hebt het goed gelezen! Dat is meer dan 100 jaar! Stel je voor, ouders, kinderen en vrienden die samenkomen voor een moment van traditie, plezier en puur geluk.

Hier worden niet alleen zandkastelen gebouwd, maar onvergetelijke herinneringen gecreëerd. Elk jaar wagen meer dan 1.000 deelnemers van alle leeftijden zich aan het avontuur, gewapend met schoppen en hun overvloedige verbeeldingskracht. Het is een jaarlijkse ontmoeting die doet denken aan het legendarische fotoalbum van oma, waar elk moment een knipoog is naar onze wortels terwijl we naar de toekomst kijken.

Maar vergis je niet, het is niet alleen een wedstrijd. Het is een dag waar vriendschap, familiebanden en unieke momenten worden gevierd. We moedigen je aan om je dierbaren uit te nodigen voor een dag vol plezier en collectieve creativiteit.

Stel je voor dat je met je voeten in het zand staat, de zon die je gezicht streelt en het gelach dat om je heen weerkaatst. Dat is de essentie van de Belfius Zoute Sandcastle Challenge: een dag vol vreugde, vriendelijke competitie en onvergetelijke momenten.

Meer info: 

Activiteit voor kinderen