ZOUTE GALLERY by EY - Zoute Grand Prix

Zeedijk t.h.v. het Albertplein
Zeedijk-Het Zoute 748
,
8300 Knokke-Heist
05.10.2023 > 08.10.2023
€ 45,00
Standaard ticket / € 75: Combi ticket met PRADO ZOUTE

Het voormalige ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY werd omgedoopt tot ZOUTE GALLERY by EY.

Heb je een passie voor zeer exclusieve vintage en classic cars? Van donderdag 5 t.e.m. zondag 8 oktober ben je uitgenodigd op het strand aan het vernieuwde Albertplein. Geniet van de historische auto's die op unieke manier tijdloze stijl en elegantie bieden. Doe je ogen tegoed aan een waaier van geselecteerde kunstwerken van grote nationale en internationale kunstenaars die tentoongesteld staan.

Een eersteklas locatie voor een eersteklas evenement. De ZOUTE GALLERY by EY heeft haar nieuwe thuis gevonden op het prachtige strand, pal tegenover het vernieuwde Albertplein. Dit is bovendien op wandelafstand van de geweldige PRADO ZOUTE by KINDY CAPITAL.

In de tent schuilt een groene oase met 75 kunstwerken op wielen. Een adembenemend uitzicht voor autoliefhebbers. Een echte fatamorgana!

15 gidsen zijn beschikbaar voor privé-rondleidingen. Ongetwijfeld zal je genieten van de sappige verhalen en indrukwekkende cijfers over de tentoongestelde auto's.

Met je ticket voor de ZOUTE GALLERY heb je ook toegang tot de tentoonstelling van de wagens die geveild zullen worden op de ZOUTE SALE.

Tickets & info: https://zoutegrandprix.be/nl/tickets/visit