EXPO WATER - EDWARD BURTYNSKY

SAMEN MENSEN BEREIKEN EN VERBINDEN VIA FOTOGRAFIE!

Op zoek naar een dynamische locatie voor je volgende vergadering, teambuilding of teamuitstap? Zoek niet verder, Knokke-Heist heeft het allemaal! De gezonde zeelucht, de diversiteit aan beleving en fantastische faciliteiten maken van Knokke-Heist een MICE-paradijs.

Van 7 juni tot 29 september bieden we een unieke kans om een exclusief bedrijfsbezoek te brengen aan de expo Water in het Cultuurcentrum Scharpoord.

ONTDEK "WATER" DE MEESLEPENDE TENTOONSTELLING VAN ED BURTYNSKY 

Laat je inspireren door "Water, het nieuwe goud", een adembenemende expo van de internationaal befaamde Canadese fotograaf Edward Burtynsky.

Verken de intrigerende relatie tussen mens en water, de essentiële bron van leven voor ons en onze planeet. Deze tentoonstelling neemt je mee op een reis van abstracte en betoverende beelden die de grenzen tussen schilderkunst en fotografie vervagen. Het is een uitnodiging om na te denken over onze verbondenheid met de natuur.

DÉ CULTURELE UITSTRALING VOOR UW BEDRIJF

Maak van deze ervaring een onvergetelijk moment voor je team, klanten of relaties! Het Cultuurcentrum Scharpoord opent exclusief haar deuren voor jouw bedrijf.

Van recepties tot bedrijfspresentaties en teambuildingactiviteiten, wij zorgen voor een perfecte setting. Combineer je bezoek met een rondleiding door de tentoonstelling en geniet van catering op maat. Voor een extra dimensie bieden we zelfs de mogelijkheid om de bijbehorende film te bekijken in onze grote zaal.

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw exclusieve bezoek!

Beschikbaar op alle dagen van de week, inclusief weekends. Voor 5500 euro (exclusief btw) bieden we voor maximaal 200 personen: een warm welkom, exclusieve toegang tot de expo, gratis parkeergelegenheid, beveiliging en ontvangstpersoneel, en toegang tot onze prachtig ingerichte lounge door Vitra en Flos.

Op aanvraag kunnen we ook catering naar wens voorzien en extra personeel inzetten. Onze theaterzaal biedt plaats aan maximaal 450 personen en kan bijgeboekt worden voor 750 euro per avond (exclusief technische ondersteuning).

 

Mis deze unieke kans niet om je bedrijfsevenement een artistieke en inspirerende touch te geven.

Neem contact met ons op en laat ons jouw ervaring op maat samenstellen!

E-MAIL: mice [at] knokke-heist.be (subject: Bedrijfsnocturne%20Expo%20WATER, body: Beste%2C%20%0A%0AWij%20hebben%20interesse%20in%20het%20organiseren%20van%20deze%20bedrijfsnocture%20in%20Knokke-Heist)
T: +32 50 63 03 87