Huren strandcabine

Op het strand van Knokke-Heist staan tijdens de zomermaanden heel veel witte strandcabines. De cabines zorgen ervoor dat mensen zorgeloos naar het strand kunnen en zich geen zorgen moeten maken over het huren van een bedje. 

Had jij graag ook een strandcabine gehuurd? Bekijk dan zeker onderstaande informatie.  Het huren van een strandcabine is mogelijk voor zowel kortere periodes alsook voor het volledige strandseizoen. 

Voor het huren van een strandcabine kan je je informeren bij de stranduitbatingen

BELANGRIJK! Het huren van een strandcabine via particulieren of immo-kantoren is ten strengste verboden en kan beboet worden! 

Ben je reeds in het bezit van jouw eigen strandcabine en wens je een standplaats aan te vragen? 

Via deze link kan je een aanvraagformulier indienen om op de wachtlijst te staan voor een standplaats strandcabine.

Op deze website kan je de verschillende kaarten van de stranden en de bloknummers raadplegen. De gewenste bloknummers kan je dan overnemen in uw aanvraag. Gemiddeld dien je rekening te houden met 5 jaar wachttijd voor een middenrij of een dijkkant.

Tijdens de corona zijn de aanvragen voor een plaats op de wachtlijst serieus toegenomen, zodat we hier die periode van 5 jaar ook niet meer kunnen garanderen. Van zodra je in aanmerking komt voor een plaats, zal je een mail met aanbod ontvangen.