Surfers Paradise

Zeedijk-Het Zoute 873
,
8300 Knokke-Heist
050 61 59 60
info [at] surfersparadise.be

Ontsnap aan de drukte en geniet van de rust van de omliggende natuur bij Surfers Paradise, dé ultieme watersportclub in Knokke-Heist. Gelegen te midden van de prachtige duinen, met even verderop het natuurreservaat Het Zwin, bieden wij sinds 1988 een ongeëvenaarde ervaring voor alle liefhebbers van golfsurfen, boogieboarden, windsurfen, kitesurfen, wingfoilen, speedsailen en stand-up paddleboarden. Dat is nog niet alles: er zijn ook de e-foils, kayaks, skimboards en rafts voor kalmere omstandigheden. Op het strand kan je terecht voor een partijtje beachsoccer, - volleyball en – spikeball.  

Ook ons Californian clubhouse is een bezoekje meer dan waard met surfobjecten van over gans de wereld. Op het terras of lounge kan je genieten van een heerlijke cocktail met een lekkere tapas.  

Of je nu op zoek bent naar verhuur van watersportmateriaal, een privéles surfen of andere lessen (zowel individueel als in groep), watersportkampen of schoolsportdagen in Knokke-Heist, wij staan voor je klaar en verwelkomen iedereen graag. 

Wil je jouw bedrijfsteam versterken? Kies dan voor een op maat gemaakte teambuilding bij ons. En waarom geen heerlijke BBQ op het strand om de dag in stijl te af te sluiten? 

Surfers Paradise biedt het complete pakket voor een onvergetelijke dag aan zee. Kom langs en ontdek zelf de adrenaline, de vrijheid en de schoonheid van het surfen bij Surfers Paradise!