Anemos Beach Club

Zeedijk Thv. Anemonenlaan
,
8300 Knokke-Heist
050 51 20 55
info [at] anemos.be

Anemos, een mooie watersportclub met uniek strandpaviljoen is gelegen in een al even unieke omgeving met de zee, duinen en bos als haar directe buren.

De houten passerelle verbindt de Zeedijk met de gezellige clubbar die over gaat in een zeeterras in niveau’s met loungehoekjes en een sunset bar.

De grote scholingswerking en het uitgebreid aanbod aan zee- en strandsporten zijn slechts één van de vele troeven van Anemos, naast de vele services zoals kleedkamers met vloerverwarming, warme binnen- en buitendouches, bootligplaatsen, surf- en kitelockers met 24/24 toegankelijkheid, boottransport, permanente reddingdienst…

Met een team van gediplomeerde monitoren worden sporten zoals catamaranzeilen, kitesurfen, windsurfen, golfsurfen, SUP-boarding, raften, strandzeilen en beachkiten aangeboden aan jong en oud. Een uitgebreide jeugdwerking met jonge zeilers, kite- en windsurfers biedt aandacht voor specifieke opleiding en training. 

Ook bedrijven vinden hun gading in het grote aanbod en kunnen terecht bij Anemos voor de organisatie van sportieve en ontspannende teambuildings op zee en strand. 

Iedereen welkom om mee te genieten van de plezante, ongedwongen clubsfeer en gezellige ledenwerking!​