Teambuilding activiteiten

Aan activiteiten geen gebrek in Knokke-Heist. Ga op avontuur, ervaar een dag vol waterpret of geniet van al het lekkers dat Knokke-Heist te bieden heeft. Wij voorzien een ruim aanbod aan teambuilding-activiteiten voor uw familie, bedrijf of vereniging. 

Zon, zee en strand 

Knokke-Heist biedt een pallet van sportfaciliteiten aan die u nergens anders vindt. Over tien kilometer zandstrand treft u vijf watersportclubs aan. Een zee van watersporten: zeilen, catamaran, kitesurfen, golf- en windsurfen, kajakken, stand up paddle boarden en strandzeilen. Ook alle beachsporten (beachvolley, beachvoetval, …) en beachgames kunnen georganiseerd worden. 

Op Lakeside Paradis kan je je met je bedrijf, vrienden of familie uitleven op het meer. Op het Duinenwatermeer kun je verschillende watersporten uitoefenen. Interesse in een initiatie suppen, wakeboarden of kajakken? Dat kan zeker! Rustmomentje nodig? Even in de hangmat chillen op het aangelegde strand brengt je helemaal in zuiderse sferen. ’s Avonds kan de barbecue aangestoken worden voor een heerlijke afsluiter.

Niets zo tof als een dier in zijn natuurlijke omgeving zien. Vaar mee op de Westerschelde en bewonder de zeehonden van dichtbij. Met een beetje geluk spot je misschien ook nog een bruinvis. Een unieke ervaring! 

Interesse in iets unieks of een zaal nodig voor een eigen activiteit? Geen probleem! Wij helpen je om een aangename dag te organiseren aangepast aan de noden en wensen van het bedrijf, groep vrienden of familie. 

Actieve en sportieve groepsactiviteiten 

Geen waterrat? Geen nood! Kilometers goed aangelegde fiets- en wandelpaden wachten op jou en jouw groep. Knokke-Heist biedt daarnaast gedroomde accommodatie voor tennis, paardrijden en hockey. Als golfer word je verwend in dé golfdriehoek van de Zwinregio. In een straal van 30 kilometer bieden drie golfclubs uitzonderlijke terreinen. 

Knokke-Heist op een andere manier verkennen kan met een ruim pallet aan vervoersmiddelen. Denk maar aan een go-cart, mountainbike, buggy, golfkar, 2CV of zelfs een helikopter. Ook met een elektrische scooter kan je Knokke-Heist milieuvriendelijk én geruisloos ontdekken. Huur een green scooter voor een halve of volledige dag. 

Gastronomie 

Als culinaire badplaats heeft Knokke-Heist ook een aantal gastronomische activiteiten in petto. Een chocoladeworkshop, koken met een topchef of een cocktailworkshop zijn slechts enkele van de heerlijke groepsactiviteiten. 

Zin in zalige, zoete kersen? Een artisanaal appelsapje? De Zoete Polder biedt het allemaal aan! Tijdens uw bezoekje proef je van al deze lekkernijen!  

Tot slot hoort ook een ontdekkingstocht in een boerderij tot de opties. Ontdek hoe het ambachtelijk roomijs van Hoeve Hazegras of de heerlijke hoeveproducten van ’t Hof ter Kalvekete gemaakt worden. Of bezoek de struisvogelboerderij over de grens