Teambuilding activiteiten

Aan activiteiten geen gebrek in Knokke-Heist. Ga op avontuur, ervaar een dag vol waterpret of geniet van al het lekkers dat Knokke-Heist te bieden heeft. Wij voorzien een ruim aanbod aan teambuilding-activiteiten voor een familie, bedrijf of vereniging. 

Zon, zee en strand 

Knokke-Heist biedt een pallet van sportfaciliteiten aan die je nergens anders vindt. Over tien kilometer zandstrand tref je vijf watersportclubs aan. Een zee van watersporten: zeilen, catamaran, kitesurfen, golf- en windsurfen, kajakken, stand up paddle boarden en strandzeilen. Ook alle beachsporten (beachvolley, beachvoetval, …) en beachgames kunnen georganiseerd worden. 

Op Lakeside Paradise kan je je met je bedrijf, vrienden of familie uitleven op het meer. Op het Duinenwatermeer kun je verschillende watersporten uitoefenen. Interesse in een initiatie suppen, wakeboarden of kajakken? Dat kan zeker! Rustmomentje nodig? Even in de hangmat chillen op het aangelegde strand brengt je helemaal in zuiderse sferen. ’s Avonds kan de barbecue aangestoken worden voor een heerlijke afsluiter.

Interesse in iets unieks of een zaal nodig voor een eigen activiteit? Geen probleem! Wij helpen je om een aangename dag te organiseren aangepast aan de noden en wensen van het bedrijf, groep vrienden of familie. 
 

Actieve en sportieve groepsactiviteiten 

Geen waterrat? Geen nood! Kilometers goed aangelegde fiets- en wandelpaden wachten op jou en jouw groep. Knokke-Heist biedt daarnaast gedroomde accommodatie voor tennis, paardrijden en hockey. Als golfer word je verwend in dé golfdriehoek van de Zwinregio. In een straal van 30 kilometer bieden drie golfclubs uitzonderlijke terreinen. Doorkruis de Zwinstreek op de meest originele wijze: al packraftend!

Knokke-Heist op een andere manier verkennen kan met een ruim pallet aan vervoersmiddelen. Denk maar aan een go-cart, mountainbike, buggy, golfkar, 2CV of zelfs een helikopter.  
 

Gastronomie 

Als culinaire badplaats heeft Knokke-Heist ook een aantal gastronomische activiteiten in petto.

Ben je dol op chocolade? Bij diverse chocolatiers in Knokke-Heist leer je alles van zaadje tot chocolade tijdens een boeiende workshop. Zelf je chocoladereep of praline maken? Contacteer ons voor het volledige aanbod. Dit is een echte aanrader.  

Wil je liever koken met een topchef of cocktails shaken? Deze heerlijke groepsactiviteiten staan ook op het menu.

Zin in zalige, zoete kersen? Een artisanaal appelsapje? De Zoete Polder biedt het allemaal aan! Tijdens uw bezoekje proef je van al deze lekkernijen!

Tot slot hoort ook een ontdekkingstocht in een boerderij tot de opties. Ontdek hoe het ambachtelijk roomijs van Hoeve Hazegras of de heerlijke hoeveproducten van ’t Hof ter Kalvekete gemaakt worden. Of bezoek de struisvogelboerderij over de grens.