Win een gratis duoticket voor Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot is de jongste prent van de bekroonde filmregisseur Gus Van Sant en vertelt het verhaal van de Amerikaanse cartoonist John Callahan.

Dankzij het Cartoonfestival kun je een gratis duo-ticket winnen voor deze topfilm

De datum en locatie van de voorstelling kies je zelf. Wat moet je hiervoor doen? Like onze Facebookpagina en vul het wedstrijdformulier in. Op maandag 16 april maken we alle winnaars bekend! 

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Callahan bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

Gus Van Sant die ons eerder al ‘Elephant’ en ‘Good Will Hunting’ bracht, bevestigt zijn reputatie als uitstekend regisseur met het beklijvende ‘Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot’. De internationale topcast, met onder andere Joaquin Phoenix, Jonah Hill en Rooney Mara, van deze film lost alle verwachtingen in.

 

Lees hier het wedstrijdreglement:wedstrijdreglement.docx

Terug naar het overzicht