Siësta Beach

Zeedijk 697
,
8300 Knokke-Heist
+31648816984
info [at] siestabeach.be

Waar komt de naam van uw stranduitbating vandaan?

Siësta Beach bestaat al 25 jaar en had vroeger het logo van een slapende man met een grote sombrero die een spaanse ‘Siesta’ doet. Na al die jaren is het nog steeds een plaats om tot rust te komen en te genieten van de zonnestralen op een vrij moment, met de voetjes in de zee en een drankje in de hand. Liever een balletje gooien op onze petanquebaan? Al jaren zorgt onze petanquebaan voor het smeden van hechte vriendschappen. Hospitality & puur genieten dragen wij hoog in het vaandel. Ons motto: ‘Beach therapy’!

Wat maakt jullie strand uniek?

De sterkte van ons strand ligt in de jarenlange ervaring. We hebben voldoende ervaring op gedaan om alle puntjes op de i te zetten en écht te leren waar mensen nu precies van houden tijdens een dagje strand. We werken ook al jaren in familieverband en heel wat klanten hebben ons en onze beachclub zien groeien en dat creëert een band.

Wat moet de strandbezoeker zéker proeven bij jullie?

We zoeken elke winter opnieuw naar de beste rosé wijnen die perfect aansluiten bij dat heerlijke zomerse gevoel. Verder hebben we ook een ruime cocktailkaart die wekelijks aangevuld wordt met specials.

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.