Shopping Shuttle

Nog tot en met 15 juni kunnen alle shoppers gratis gebruik maken van deze elektrische & coronaproof shuttledienst. De rit alleen al in deze trendy en geluidsarme citymobiel maakt dit tot de meest unieke hop on hop off-ervaring van de Belgische kust! Deze shopping shuttles verbinden de belangrijkste winkelstraten met elkaar.

De tweede lijn, de Zwin Shuttle, brengt je van het stadscentrum naar het groenste gedeelte van onze gemeente: de Zwinomgeving. Ideaal om een frisse neus op te halen en te genieten van een gezonde wandeling. 

 

Shopping shuttle 

Deze shuttledienst rijdt op vrijdag, zaterdag en zondag, ongeveer ieder half uur, van 11 tot 19 uur. Tijdens de Belgische vakantieperiodes rijdt de shuttle dagelijks. Ook op brug- en nationale feestdagen rijdt de shuttle uit. 

De shuttle passeert langs de volgende 7 haltes. Deze zijn dezelfde in beide richtingen (heen en terug). Aan elke halte stopt de shuttle om de passagiers te laten op- en afstappen. ​Door wegenwerken ter hoogte van de halte Elisabetlaan zal de shuttle hier voorlopig niet stoppen (vanaf midden maart). 

 • A. Verweeplein 
 • Dumortierlaan
 • Vanbunnelaan
 • Heilig Hartkerk
 • Driehoeksplein
 • Albertplein
 • Minigolf (hier kun je overstappen naar de Zwin Shuttle)

Let op: Het parcours werd ingekort waardoor de shuttle niet langer passeert langs de haltes Duinenwater en Jeugdherbergstraat, maar nu rechtstreeks start en eindigt aan het A. Verweeplein. 

De paaltjes aan de haltes werden tijdelijk weggehaald voor onderhoud, deze zullen teruggeplaatst worden op 26/03.
De shuttlebussen blijven steeds rijden. 

ZWIN SHUTTLE 

Tot 15 juni kan je ook aan boord hoppen op een tweede lijn binnen onze elektrische shuttledienst, de Zwin Shuttle. Deze coronaproof shuttle is het geschikte vervoersmiddel voor natuurliefhebbers die de prachtige wandelwegen rond het Zwin Natuur Park willen ontdekken. 

De shuttlebus, zal op vrijdag, zaterdag en zondag van 9.30 tot 18 uur, om het uur langs het uitgestippelde groene parcours rijden. Met een laatste vertrek aan halte Minigolf om 17.30 uur. Tijdens de Belgische vakantieperiodes rijdt de shuttle dagelijks. Ook op brug- en nationale feestdagen rijdt het busje uit. 

Let op: De paaltjes aan de haltes werden tijdelijk weggehaald voor onderhoud, deze zullen teruggeplaatst worden op 26/03.
De shuttlebussen blijven steeds rijden. 

De shuttle passeert langs de volgende 4 haltes: 

 • Minigolf: aan de ondergrondse parking Minigolf in de Kustlaan, waar er een mogelijkheid tot overstap naar de Shopping Shuttle wordt voorzien
 • Surf & Sail: aan de Appelzakstraat, nabij Surfers / RBSC Zoute    
 • Zwinbosjes: aan de hoek Léon Lippensdreef / Bronlaan   
 • Zwin Natuur Park: aan de parking van het Zwin Natuur Park 

Bekijk hier de brochure.

Let op: de shuttles worden gezien als een openbaar vervoersmiddel, dus de maatregelen omtrent corona gelden ook hier. Dit wil zeggen dat een mondmasker dragen verplicht is.